ROWENTA FOR ELITE NOMAD CV3312F0

NOMAD CV3312F0
Ultra kompakt és egyszerűen használható

A Nomad összecsukható hajszárító tökéletes a bárhol és bármikor történő használatra. Ugyanakkor kompakt és kiváló hatékonyságú anélkül, hogy bárhogyan is csökkenne a teljesítménye, ezért ideális hajformázó segédeszköz az utazásai során.

Cikkszám : CV3312F0

KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS

A Nomad hajszárítóval a gyors és hatékony hajszárítás nem ismer határokat.

A Nomad hajszárító 1600 W energiafelvétellel és két változtatható sebesség és hőmérséklet beállítással büszkélkedik, és annak köszönhetően, hogy kivételesen kompakt és összehajtható, tökéletes hajformázó segédeszközt jelent az utazásai során.

Ez a kompakt készülék duális feszültség funkcióval rendelkezik a problémamentes használatért külföldön anélkül, hogy csökkenne a hatékonysága, precizitása vagy teljesítménye.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
   
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
1  
2  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Nem elérhető    
Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Energiatakarékos    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Voltage 110–127 / 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220–240  V
Kétféle elektromos feszültség    
   
Nem elérhető Nem elérhető
Színek Black & Pink  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.