ROWENTA FOR ELITE NOMAD CV3312F0

NOMAD CV3312F0
Ultra kompakt és egyszerűen használható

A Nomad összecsukható hajszárító tökéletes a bárhol és bármikor történő használatra. Ugyanakkor kompakt és kiváló hatékonyságú anélkül, hogy bárhogyan is csökkenne a teljesítménye, ezért ideális hajformázó segédeszköz az utazásai során.

Cikkszám : CV3312F0

KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS

A Nomad hajszárítóval a gyors és hatékony hajszárítás nem ismer határokat.

A Nomad hajszárító 1600 W energiafelvétellel és két változtatható sebesség és hőmérséklet beállítással büszkélkedik, és annak köszönhetően, hogy kivételesen kompakt és összehajtható, tökéletes hajformázó segédeszközt jelent az utazásai során.

Ez a kompakt készülék duális feszültség funkcióval rendelkezik a problémamentes használatért külföldön anélkül, hogy csökkenne a hatékonysága, precizitása vagy teljesítménye.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 1600  W
Nem elérhető 1800  W
1700  W
Sebesség/fordulatszám / hőmérséklet-beállítások 2  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
   
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
1  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Nem elérhető    
Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Nem elérhető DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Kompakt    
Nem elérhető    
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Energiatakarékos    
Nem elérhető    
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–127 / 220–240  V
Nem elérhető 220–240  V
220–240  V
Kétféle elektromos feszültség    
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Tápkábel hossza 1,8  m
Nem elérhető 1.8  m
1.8  m
Színek Black & Pink  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.