RÓLUNK

A Rowenta vállalatról

A német Rowenta márka már 1909 óta vonzza a legigényesebb ügyfeleket tökéletes eredményt biztosító, kiváló minőségű termékeivel.

A Rowenta a termékek széles skáláját kínálja, melyekben ötvözi a páratlan technológiai teljesítményt, az átdolgozott formatervet és a gyakorlatiasság magas szintjét.

Küldetése gondoskodni a felhasználók mindennapi kényelméről intelligens megoldásokkal a porszívóknál, vasalóknál, gőzgenerátoroknál, hajszárítóknál és epilátoroknál egyaránt. A Rowenta, mely mindig az ágazat úttörője volt, már több mint tíz éve ökointelligens termékek fejlesztésével foglalkozik. A saját értékeihez hű Rowenta partnerségbe lépett a Természetvédelmi Világalappal (WWF). Ezen együttműködés keretein belül a környezetbarát dizájn kerül a márka innovációs folyamatának előterébe.

Innovátorok

A Groupe SEB csoport minden évben több mint 250 terméket dob a piacra.

Az ilyen mértékű innováció nemcsak a kutatási és fejlesztési csapatoknak köszönhető, hanem a hozzáállásunknak is, mely a „nyitott innovációkban“ rejlik. Ha szeretne csatlakozni a közösségünkhöz, látogasson el speciális weboldalunkra.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Ismerkedjen meg a Groupe SEB csoporttal, a kis háztartási berendezések piacvezetőjével.

A Groupe SEB csoport csaknem 150 országban aktív. Valamennyi földrészen fontos helyet tölt be a piacon, mégpedig a széles és sokoldalú termékkínálatnak és a kivételes márkaportfóliónak köszönhetően.

www.groupeseb.com