ROWENTA FOR ELITE MOVELING CV3812F0

MOVELING CV3812F0
100%-os hatékonyság a gyors hajszárításért

A Rowenta Moveling egy nagy teljesítményű hajszárító, amely gyorsan és hatékonyan biztosít kiváló eredményeket, mindezt akár 20%-kal* alacsonyabb fogyasztás mellett. Az egyedi Keratin & Shine felület keratinnal és turmalinnal ragyogó csillogást kölcsönöz a hajnak a turmalin természetes ionizáló hatásának köszönhetően, mely csökkenti a sztatikus elektromosságot és lezárja a hajfelületet, hogy ne száradjon ki.

Cikkszám : CV3812F0

*az 1700 W modell összehasonlítva ugyanazon gyártó 2100 W modelljével

A NAGY TELJESÍTMÉNY ENERGIAHATÉKONYSÁGGAL PÁROSUL

A Rowenta Moveling egyesíti a kiváló teljesítményt a csökkentett energiafogyasztással, így gyors és hatékony hajszárítást kínál, és különleges csillogást kölcsönöz a hajnak.

A 2100 Effiwatt teljesítménnyel ez a kiemelkedően hatékony hajszárító 2100 W energiafelvételű készülékekkel azonos eredményeket produkál mindössze 1700 W tényleges energiafelvétel mellett, ami 20%-kal magasabb energiahatékonyságot jelent*.

Az egyedi Keratin & Shine felület ötvözi a keratin proteint a turmalinnal, mely növeli a hajszálak ragyogását, mivel az ionok természetes kibocsátásával csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást.

Az egyéni szükségleteknek megfelelő beállítás tökéletes hajszárítást biztosít, a hideg levegő pedig fixálja a frizurát, hogy az egész nap tartson.

Mindez könnyű és kompakt kivitelben, egyszerű kezeléssel és tökéletes ergonómiával a maximális felhasználói kényelem érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető 3  
Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető 2  
Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
   
Rács bevonata Turmalin  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető 1  
1  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Energiatakarékos    
Nem elérhető    
   
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
220–240  V
220–240  V
110–127 / 220–240  V

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.