ROWENTA FOR ELITE FLOWER LOVE

FLOWER LOVE
Gyönyörűen sima lábak könnyedén és pillanatok alatt

A Flower Love megoldást jelent a selymesen sima bőrre az arcán és testén egyaránt. A 24 speciálisan tervezett csipesz gondoskodik a hatékony epilálásról, és gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is. A különösen precíz ápolást segítő fej tökéletes segédeszköz, mely biztosítja az arcbőr finom és ultra gyors epilálását, és ideális a szemöldökök és felső ajak közötti területre.

Cikkszám : EP2832F0

ULTRA SIMA ARC- ÉS TESTEPILÁLÁS

A Flower Love epilátor ötvözi a gyors szőreltávolítást a különös precizitással stílusos virágos kivitelben.

A 24 speciálisan tervezett csipesznek köszönhetően gyökerüktől távolítja el még a legrövidebb szőrszálakat is.

Ugyanakkor a precíz epiláló fej hatékonyak kezeli a szemöldökök és az ajak fölötti szőrszálakat a selymesen sima bőrért.

A készülék két sebesség beállítása tökéletesen idomul a testhez és az archoz, a masszázsgolyók pedig csökkentik a bőr érzékenységét.

Mindezt egy kezdőknek szóló toldóelem egészít ki, mely segít ideális szögbe állítani a készüléket az optimális eredményekért, valamint egy levehető és mosható fej a jobb higiéniáért és egyszerű tisztításért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Epilálófej technológia Klasszikus  
Klasszikus  
Klasszikus  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Bőrgyógyászok által tesztelt epilálófej    
   
   
TARTOZÉKOK
Borotváló feltét    
   
   
Precíziós kiegészítő    
   
   
Kezdő kiegészítő    
Nem elérhető    
A csomag részét képező további kiegészítők Kefe  
Kefe  
Kefe  
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak, test és arc   
Lábak, test és arc   
Lábak, test és arc   
Levehető fej    
   
   
Mosható fej    
   
   
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Voltage 220–240  V
220–240  V
220–240  V
Színek Fekete+Rózsaszín  
Fehér+Zöld  
Korall  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.