ROWENTA FOR ELITE LISS & CURL SF4412D4

LISS & CURL SF4412D4
Tökéletesen kivasalt haj vagy göndör hajfürtök

A hibátlan egyenesítéstől a vonzó hullámokig a LISS & CURL 2 az 1-ben hajvasalóval a frizuraformázás végtelen skálájából válogathat. A vasaló hosszú egyenesítőlapjaival gyorsan ér el eredményeket, továbbá kiváló pontosságú hőmérséklet-vezérléssel és LCD kijelzővel rendelkezik, az Ultrashine Nano Ceramic felület pedig ragyogó csillogást kölcsönöz a hajának.

Cikkszám : SF4412D4

TÖKÉLETES EGYENESÍTÉS ÉS RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

A LISS&CURL 2 az 1-ben hajvasaló a tökéletesen formázott frizurák végtelen skáláját kínálja az elegánsan egyenesített, tökéletesen formázott hajtól a természetesen összefüggő hullámokig és hajfürtökig.

A 11 cm hosszú egyenesítőlapok gyors hajegyenesítést biztosítanak, a keskeny formájuk pedig lehetővé teszi az egyszerű hajformázást egészen a hajvégekig.

Az Ultrashine Nano Ceramic felület puha és könnyen formázható, ragyogóan csillogó hajat biztosít kócolódás nélkül.

A nagy pontosságú hőmérséklet kijelző az LCD kijelzőnek és az állítható hőmérsékletnek köszönhetően teljes irányítást biztosít a styling folyamata fölött.

A teljesítmény kényelemmel párosul gyors bemelegedés és egyenesítőlap záró rendszer formájában a biztonságos és egyszerű tárolásért.

LISS&CURL 2 az 1-ben: abszolút styling csúcsminőség a varázslatos frizurák végtelen kínálatáért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Szabadon mozgó lapok    
   
Plates dimension 25 x 90 mm  
25 x 90 mm  
Adjustable temperature 130°C to 230°C  
130°C to 230°C  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Kijelző LCD  
LED  
Hőmérsékletjelző    
   
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Heat-up time 30  
Nem elérhető
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Színek Black & Pink  
Black, grey and blue  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.