A jótállás időtartama Magyarországon minden Rowenta készülékcsaládra 2 év.
A Rowenta 2 éves jótállási ideje kizárólag háztartási és magánhasználatra vonatkozik. Minden más felhasználás esetén 1 év kereskedelmi jótállásra korlátozódik. A készülékére vonatkozó jótállási feltételek megtekintéséhez válassza ki az alábbi termékcsaládok egyikét.

Hogyan javíttathatom meg elektromos készülékemet, ha még érvényes rá a jótállás?

  • Készülékét márkánk márkakereskedőjétől vásárolta: vigye el a készüléket a vásárlást igazoló bizonylattal együtt az Önhöz legközelebbi szervizközpontunkba, amelyet ide kattintva tud kiválasztani, és vegye igénybe javítási kötelezettségvállalásunkat.
  • Vagy vigye el a készüléket abba az értékesítési pontba, ahol vásárolta (vagy forduljon közvetlenül a kereskedőhöz, ha online vásárolt).

Hogyan javíttathatom meg elektromos készülékemet, ha már nem érvényes rá a jótállás?

Nem találta meg a kívánt információkat? nás

Nem találta meg a kívánt információkat? nás

Garanciája tartozékokra, alkatrészekre és konyhai eszközökre

Nem találta meg a kívánt információkat? nás

L’OREAL-PROFESSIONAL NEMZETKÖZI KORLÁTOZOTT JÓTÁLLÁS

Nem találta meg a kívánt információkat? nás

L’OREAL NEMZETKÖZI KORLÁTOZOTT JÓTÁLLÁS

Nem találta meg a kívánt információkat? nás

Mi a nemzetközi jótállás?

  • Ez egy olyan jótállás, amely lehetővé teszi, hogy a készülék vásárlásának országától és lakóhelyétől függetlenül élvezze annak minden előnyét a fenti letölthető dokumentumban felsorolt országok mindegyikében.
  • A készülékek jótállási ideje azonban országonként eltérő lehet. Ebben az esetben figyelembe kell vennie a jótállás időtartamát annak az országnak megfelelően, ahol a készüléket vásárolta.

Javítási csomagok Egyszeri fix áras javítás

Elromlott a Rowenta készüléke? Tudta, hogy Magyarországon már kedvező áron megjavíttathatja?

Az egyszeri, fix áras javítási csomagok olcsóbbak, mint egy új készülék vásárlása, és lehetővé teszik, hogy a hibától függetlenül, előre ismert áron javíttassa meg a készüléket. A diagnosztikát ingyenesen elvégezzük, az ár tartalmazza az alkatrészeket és a munkadíjat: Ön előre fizet, és nincsenek további költségek!

Egyes egyszeri, fix áras javítási ajánlatok tartalmazhatják a készülék futárszolgálattal történő kiszállítását és visszaszállítását egy hivatalos szervizhez, amennyiben nem talál az Ön közelében azerződött szervizt.

A javításra hat hónap jótállást is nyújtunk a javított készülék átvételétől számítva (a nemzetközi garancia feltételei szerint).

 

Ajánlatkérés Egyszeri fix áras javítás

 

Pótalkatrész- és tartozékboltunk

Itt rendelhet pótalkatrészeket, tölthet le használati utasításokat vagy nézhet oktatóvideókat.

Ez a legolcsóbb megoldás, de némi szétszerelést és összeszerelést igényel. Ebben az esetben nem érvényes a jótállás.

 

Látogasson el a tartozékboltba

 

Mi az a 15 éves javíthatósági kötelezettségvállalás, elfogadható áron?

A 15 éves javíthatósági kötelezettségvállalásunk magában foglalja az ésszerű árú alkatrészköltségeket és a hivatalos szervizközpontok elérhető hálózatát.

Példa: Rowenta készülékének fedele már nem záródik, és készülékére már nem vonatkozik a jótállás? Nem kell újra megvásárolnia az egész készüléket! A fedelet megrendelheti tartozékboltunkban. Így tovább élvezheti készülékét, és a természet is hálás lesz érte!

A vállalásunk, hogy 15 évig kedvező áron javítjuk készülékeinket, magában foglalja a javítási alkatrészek költségeit és a javításokat végző, hivatalos szervizhálózat elérhetőségét is.