ROWENTA FOR ELITE CURLING TONG

CURLING TONG
ragyogó hajfürtök és hullámok  

A Rowenta For Elite Curling sütővas luxussal és csillogással hibátlan hajfürtöket készít. Az egyedi szabadalmaztatott Keratin & Shine felület erősíti a hajat, és a sztatikusságoz csökkentő turmalin természetes hatásának köszönhetően csillogóbbá teszi azt. Ennek eredménye a csodálatos hajfürt vagy a tökéletesen csillogó hullámok.

Referencia szám : CF3372F0

LUXUS HAJFÜRTÖK ÉS GYÖNYÖRŰEN CSILLOGÓ HULLÁMOK

A Rowenta For Elite sütővas a Keratin & Shine felületnek köszönhetően fantasztikus hajfürtöket és gyönyörű összefüggő hullámokat készít. Ez a kiváló kombináció természetes szépséget kölcsönöz a hajfürtöknek. A keratin protein egyenesíti a hajat és a turmalinnal együtt hat, mely növeli a hajszálak ragyogását, mivel az ionok természetes kibocsátásával csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást. Ez a sütővas nagy teljesítményű melegítési rendszert nyújt a stabil 200 °C-os hőmérséklet érdekében, és lehetővé teszi a styling különböző elemeit az Ön egyéni elképzelései szerint. A frizura formázás kényelmét további nagyon praktikus funkciók egészítik ki: gyors, 45 másodperces bemelegedés, 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, valamint a hideg hegy a különösen biztonságos használatért. Rowenta For Elite sütővas: varázslatos hajfürtök ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 0045  W
Nem elérhető 0046  W
0045  W
Hőmérséklet-beállítás 1  
Nem elérhető 1  
1  
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető    
Nem alkalmazható  
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Nem elérhető Ceramic Tourmaline felület  
"Keratin & Shine" felület  
Funkciók Göndör frizura  
Nem elérhető Többféle hajformázás  
Göndör frizura  
Henger átmérője 32  mm
Nem elérhető 16 and 32  mm
25  mm
Több átmérő    
Nem elérhető    
   
Forma Kerek  
Nem elérhető Nem elérhető Kerek  
Állítható hőmérséklet 200  °C
Nem elérhető 180  °C
Nem elérhető
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Nem elérhető    
Nem alkalmazható  
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Nem elérhető    
Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Nem elérhető    
   
Csend Nem alkalmazható  
Nem elérhető Nem alkalmazható  
Nem alkalmazható  
Hőmérsékletjelző    
Nem elérhető    
   
Felmelegedési idő 90  s
Nem elérhető Nem elérhető 1'30"  s
Levehető rács    
Nem elérhető    
Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Nem elérhető    
   
Tárolótáska    
Nem elérhető    
   
Elektromos feszültség 100–240  V
Nem elérhető 110–240  V
100–240  V
360°-os kábel    
Nem elérhető    
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Nem elérhető Alumínium  
Alumínium  
Tápkábel hossza 1,8  m
Nem elérhető 1,8  m
1,8  m
Színek Black  
Nem elérhető Black  
Black  
Garancia 1 ÉV  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
Miután kiválasztotta a kívánt beállítást, 10 percet kell várnia arra, hogy a készülék elérje a kívánt hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.