ROWENTA FOR ELITE INFINI PRO CV8722D0

INFINI PRO CV8722D0
Ultra gyors és professzionális hajszárítás, mint egy szalonban

Az Infini Pro egy magas teljesítményű hajszárító, mely gyorsan és hatékonyan ér el professzionális minőségű eredményeket, és egyesíti az ellenálló AC motort az akár 120 km/h-s, nagy teljesítményű levegőáramlással. Az egyedi szabadalmaztatott Keratin & Shine felület az ion generátorral kombinálva ragyogó csillogással gazdagítja a hajat. 

Cikkszám : CV8722D0

A termékelőnyei

HATÉKONY HAJSZÁRÍTÁS ÉS TÖKÉLETES CSILLOGÁS

Az Infini Pro ultra gyors hajszárító tökéletes fújást eredményez minden hajtípusnál.

A nagy teljesítményű sebesség és az egyedi, szabadalmaztatott Keratin & Shine felület egyesítésével a festett és igénybe vett haj is csillogó és könnyen formázható lesz.

Az összesen hat különböző sebesség és hőmérséklet beállítás ideális eredményeket biztosít haja szükségleteinek megfelelően, a hagyományos fúvóka pedig természetes volument kölcsönöz a hullámos hajnak.

A 8 mm keskeny koncentrátor a kivételes precizitásért tökéletes stylingot kínál, a hideg levegő funkció pedig hosszútávon fixálja a végeredményt.

Az Infinipro ellenálló hajszárítóval mindig nagy teljesítményt és professzionális minőséget kap.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Levegősebesség (km/óra) 120  
Nem elérhető 120  
Nem elérhető
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető 3  
Nem elérhető
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető 2  
Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Turbó    
Nem elérhető    
   
Rács bevonata "Keratin & Shine" felület  
Kerámia  
Kerámia  
Kerámia  
Szőkítő feltét 1  
2  
2  
1  
Diffúzor feltét típusa Statikus  
Nem elérhető Statikus  
Standard  
   
Nem elérhető    
   
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
   
   
   
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa AC motor  
AC motor  
AC motor  
DC motor  
Levehető rács    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220  V
Színek Black & Pink  
Nem elérhető Black & Blue  
Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.