ROWENTA FOR ELITE CURLING TONG CF3352

CURLING TONG CF3352
Ragyogó hajfürtök és hullámok  

A Rowenta For Elite Curling sütővas luxus csillogású hibátlan hajfürtöket készít. Az egyedi Keratin & Tourmaline felület erősíti a hajat, és a sztatikus energiaszintet csökkentő turmalin természetes ionizáló hatásának köszönhetően csillogóbbá teszi azt. Ennek eredménye a csodálatos hajfürt vagy a tökéletesen csillogó összeérő hullámok.

Cikkszám : CF3352F0

LUXUS HAJFÜRTÖK ÉS GYÖNYÖRŰEN CSILLOGÓ HULLÁMOK

A Rowenta For Elite sütővas a Keratin & Tourmaline felületnek köszönhetően fantasztikus hajfürtöket és gyönyörű összefüggő hullámokat készít.

Ez a kiváló kombináció természetes szépséget kölcsönöz a hajfürtöknek.

A keratin protein egyenesíti a hajat és a turmalinnal együtt hat, mely növeli a hajszálak ragyogását, mivel az ionok természetes kibocsátásával hidratálja azokat, valamint csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást.

Ez a sütővas nagy teljesítményű melegítő rendszert kínál a stabil 200 °C-os hőmérsékletért.

A frizura formázás kényelmét további nagyon praktikus funkciók egészítik ki: 360°-ban forgatható tápkábel a kényelmesebb használatért, hideg hegy a különösen biztonságos használatért, valamint a gyors bemelegedés.

Rowenta For Elite sütővas: varázslatos hajfürtök ragyogó csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 1  
1  
Nem elérhető 1  
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Nem elérhető Nem alkalmazható  
Nem elérhető
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
   
Nem alkalmazható  
   
Bevonat "Keratin & Shine" felület  
Ceramic Tourmaline felület  
"Keratin & Shine" felület  
Kerámia  
Funkciók Göndör frizura  
Többféle hajformázás  
Göndör frizura  
Göndör frizura  
Több átmérő    
   
   
   
Forma Kerek  
Kerek  
Kerek  
Kerek  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
   
Nem alkalmazható  
   
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
   
   
   
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
   
Nem alkalmazható  
   
Ergonómia/kényelmi funkciók
Tárolótáska    
   
   
   
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Levehető rács Nem alkalmazható  
   
Nem alkalmazható  
   
Akasztókampó    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 100–240  V
110–240  V
100–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
   
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Színek Black  
Black  
Nem elérhető Black  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.