ROWENTA FOR ELITE CURLING TONG CF2132F0

CURLING TONG CF2132F0
Tökéletes, erős hajfürtök

A Rowenta sütővas fantasztikus eredményeket biztosít a karcsú, 16 mm átmérővel az erős fürtökért, valamint a kerámia felületnek köszönhetően, mely kímélő meleget bocsát ki a tökéletes fixálásért és hosszantartó frizuráért.

Cikkszám : CF2132F0

ERŐS, RAGYOGÓ HAJFÜRTÖK

A hibátlan göndörítéséért – a Rowenta sütővas rugalmas és csodálatos hajfürtökkel járul hozzá az Ön szépségéhez.

Ez a nagy teljesítményű styling eszköz kerámia felülettel rendelkezik, mely kímélő meleget bocsát ki, és az Ön titkos fegyverévé válik a tökéletes frizura elkészítéséhez.

A sütővas 16 mm átmérőjű karcsú teste erős és csábító hajfürtöket készít, a hideg hegy a megnövelt biztonságért pedig problémamentes stylingot tesz lehetővé.

A 360°-ban forgatható tápkábel nagyobb mozgásszabadságot ad a kényelmes és könnyű használatért.

A Rowenta sütővasnak köszönhetően a styling gyerekjáték lesz, erős és rugalmas hajfürtjei után pedig mindenki megfordul.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 1  
1  
Nem elérhető Nem elérhető
Hideg levegő fújása    
Nem alkalmazható  
   
   
Bevonat Kerámia  
"Keratin & Shine" felület  
Nem elérhető Nem elérhető
Funkciók Göndör frizura  
Göndör frizura  
Göndör frizura  
Göndör frizura  
Forma Kerek  
Kerek  
Nem elérhető Nem elérhető
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony    
Nem alkalmazható  
   
   
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
   
   
   
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Nem alkalmazható  
   
   
Ergonómia/kényelmi funkciók
Csend Nem alkalmazható  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Levehető rács    
Nem alkalmazható  
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
100–240  V
110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
   
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Nem elérhető Nem elérhető
Színek Black  
Black  
Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.