ROWENTA FOR ELITE OPTILISS SF3122D0

OPTILISS SF3122D0
Tökéletes egyenesítés és ragyogóan csillogó haj

Az Optiliss hajvasaló tökéletes frizurát és csillogást kínál. A magas hőmérséklet-beállítása lenyűgöző eredményeket biztosít, az állandó hőmérséklet-vezérlés pedig lehetővé teszi a könnyű hajformázást. Az egyedi Keratin & Tourmaline felület növeli a haj csillogását természetes ionkibocsátással, amivel simábbá teszi a hajszálakat, csökkenti a sztatikus elektromosságot és a kócolódást.

Cikkszám : SF3122D0

IRÁNYÍTOTT HAJEGYENESÍTÉS ÉS TÖKÉLETES VÉGSŐ CSILLOGÁS

Az Optiliss hajvasaló egy nagy teljesítményű styling eszköz, mely tökéletes hajegyenesítést és magas hőmérséklet-irányítást kínál elektronikusan vezérelt termosztát segítségével.

Az egyedi Keratin & Tourmaline felület természetes módon gazdagítja a hajat ragyogó csillogással, mivel a keratin fehérje a turmalinnal együtt a sztatikus elektromosságot és kócolódást csökkentő ionok kibocsátásával növeli a haj fényességét.

A 230 °C-os maximális hőmérséklettel gyors és hatékony hajegyenesítést kap, míg a tökéletesen irányított állandó hőmérséklet funkció gondtalan stylingot biztosít.

A tökéletes, ragyogó csillogással járó egyenesítést kínáló vasaló további funkciói közé tartozik az egyszerű tárolási lehetőség mellett a mozgó egyenesítőlap rendszer, mely beállítja a vasalólemezeket a hajtincs vastagságának megfelelően, hogy optimális nyomást és hatékonyságot eredményezzen egyetlen mozdulattal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Keratin & turmalin  
Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Keratin & turmalin  
Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Funkciók Teljesen egyenes  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Göndörítésre alkalmas kialakítás    
   
   
Nem elérhető
Szabadon mozgó lapok    
   
   
   
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
   
   
Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
110–240  V
110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
   
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Színek Black & Pink  
Black, grey and blue  
Black, Pink & Silver  
Black & Pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.