ROWENTA FOR ELITE LISS & CURL SF4522D0

LISS & CURL SF4522D0
Tökéletes egyenesítés vagy göndörítés

A Liss & Curl 2 az 1-ben hajvasaló hibátlan és elegáns hajegyenesítést és luxus hullámokat kínál maximális csillogással. LCD hőmérséklet-irányítással és egyedi, szabadalmaztatott Keratin & Tourmaline felülettel van ellátva a ragyogó csillogásért a természetes ionizáló hatásnak köszönhetően, mely csökkenti a természetes sztatikus elektromosságot és kisimítja a haj felületét, hogy ne száradjon ki és gyönyörűen csillogjon.

Cikkszám : SF4522D0

LENYŰGÖZŐ 2 AZ 1-BEN EREDMÉNYEK TELJES IRÁNYÍTÁSSAL

A Liss & Curl 2 az 1-ben hajvasaló a tökéletes hajegyenesítésért és csábító hajfürtökért kivételes styling segédeszközt jelent végtelen lehetőségekkel LCD kijelzővel a teljesen digitális hőmérséklet-vezérléshez.

Az egyedi szabadalmaztatott Keratin & Tourmaline felület természetes módon gazdagítja a hajat ragyogó csillogással, mivel a keratin fehérje a turmalinnal együtt a sztatikus elektromosságot és kócolódást csökkentő ionok kibocsátásával növeli a haj fényességét.

A nagy pontosságú hőmérséklet-beállítás 130-tól 230 °C-ig még jobb hajvédelmet kínál, a hosszú lemezek gyors eredményeket biztosítanak, a mozgó egyenesítőlap rendszer pedig beállítja a vasaló lemezeket a hajtincs vastagsága szerint úgy, hogy optimális nyomást és hatékonyságot biztosítsanak egyetlen mozdulattal.

Liss & Curl 2 az 1-ben hajvasaló: hibátlan egyenesítés és gyönyörű hajfürtök, végtelen styling lehetőségek és ragyogó csillogás.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hajegyenesítő lapok bevonata Keratin & turmalin  
Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Ultra Shine Nano Ceramic felület  
Keratin & turmalin  
Funkciók Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes és hullámos haj  
Teljesen egyenes  
Göndörítésre alkalmas kialakítás    
   
Nem elérhető    
Szabadon mozgó lapok    
   
   
   
 
25 x 90 mm  
25 x 90 mm  
25 x 90 mm  
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
   
Nem elérhető    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Kijelző LCD  
LED  
LCD  
Nem elérhető
Hőmérsékletjelző    
   
   
   
Biztonság Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
Lock-system biztonsági zárórendszer  
60  
Nem elérhető 30  
60  
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 110–240  V
110–240  V
110–240  V
110–240  V
360°-os kábel    
   
   
   
Fűtőelem típusa Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Alumínium  
Színek Black, Pink & Silver  
Black, grey and blue  
Black & Pink  
Black & Pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Továbbra is használhatja a megszokott termékeit, például hajformázó zselét, balzsamot, habot stb. Előnyösebb azonban, ha a kifejezetten hajszárításhoz és hajegyenesítéshez tervezett hővédő termékeket használ. Soha ne használja a hajvasalót, ha hajegyenesítő krémet használt, mivel ezzel súlyosan károsíthatja a haját.
Hagyományos hajvasaló esetében nem. Samponnal való hajmosás után használjon balzsamot, ha szükséges. Hajszárítóval szárítsa meg a haját majdnem teljesen szárazra.
A Wet & Dry hajvasalóval száraz és nedves hajat is formázhat.
Mindig a haj alsó rétegein kezdje: kezdje a hajtőtől, majd haladjon oldalról előre.
A formázás közben kerülje a darabos mozdulatokat; minden tincsen csak egyszer menjen át, egyetlen folyamatos, simító mozdulattal. Szükség esetén ismételje.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
• Rövid vagy lépcsőzetes frizura, illetve vékony szálú és töredezésre hajlamos haj: hajvasaló keskeny vagy normál formázólapokkal.
• Hosszú (váll alá érő haj): a széles formázólapok elősegítik és felgyorsítják a hajvasalás folyamatát.
• Vastag szálú, nehezen kezelhető haj, nehezen kiegyenesíthető vagy nehezen kezelhető haj: professzionális hajvasalók fekete formázólapokkal.
Többnyire azoknak a nőknek készülnek, akiknek a haja nehezen kiegyenesíthető, göndör, hullámos vagy nagyon hosszú. Az ilyen hajvasalók használatával időt lehet spórolni, és kiváló eredményt lehet velük elérni.
• Vékony szálú, töredezésre hajlamos vagy sérült haj: 80-150°C.
• Normál, vékony szálú vagy puha szálú haj: 150-170°C.
• Enyhén hullámos, hullámos vagy nagyon hullámos haj: 170-190°C.
• Afro típusú vagy nagyon göndör haj: 190-230°C.
Egyes modellek olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely a haj típusa és egészsége alapján automatikusan állítják be a hőmérsékletet.
A Lissima hajvaslóval hosszú, félhosszú és lépcsőzetes, valamint rövid hajat egyaránt egyenesíthet.
Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a formázólapok a haj vastagságához igazodjanak, hogy a hatékonyabb egyenesítés érdekében folyamatosan érintkezzenek a hajjal.
A haj védelme érdekében lehetővé teszi a hajtípus (hullámos, enyhén hullámos stb.) és egészségi állapota (egészséges, gyenge stb.) alapján az optimális hőmérséklet automatikus beállítását.
Ez a típusú bevonat természetes módon óvja a hajat a hő hatásaitól, így a haj fényesebb lesz.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.