ROWENTA INSTANT SOFT COMPACT EP9600F0

INSTANT SOFT COMPACT EP9600F0
LÁTHATÓ EREDMÉNYEK AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN * TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS A SELYMESEBB BŐRÉRT AZ ELSŐ HASZNÁLATTÓL KEZDVE

Az Instant Soft Compact egy, a hatékony és biztonságos IPL (Intense Pulsed Light) technológiával működő berendezés a szőrszálak tartós eltávolítására. A tartós eredményekért professzionális epiláló szalonokban is használják. Az IPL fő előnye más epilálási módokkal szemben az, hogy a kezelés fájdalommentes, higiénikus, biztonságos és tartós eredményeket biztosít. Az Instant Soft Compact berendezésnek köszönhetően a felhasználók nagy teljesítményű epilálási módszerhez jutnak anélkül, hogy az a biztonsági követelmények rovására menne.  

Cikkszám : EP9600F0

* Külső panelen elvégzett teszt 30 felhasználó részvételével, 2015 május

A termékelőnyei

INNOVÁCIÓ A BIZTONSÁGOS, HATÉKONY ÉS TARTÓS DEPILÁLÁSÉRT

Az Instant Soft Compact ügyes és biztonságos megoldást jelent a hosszantartó szőreltávolításra koncentrált fénynyalábok segítségével.

A Pro-Precision technológia az egyedi szabadalmaztatott hengernek köszönhetően biztosítja, hogy egyetlen hely sem maradjon ki, ugyanakkor véd a bőrfelület kétszeri kezelésével szemben, amivel jelentősen csökkenti az égési sérülés veszélyét.

További biztonsági funkciók: bőrrel való érintkezés érzékelő, mely blokkolja a fényimpulzust, ha a készülék nem érintkezik a bőrrel, és egy intelligens bőrszín érzékelő, mely megakadályozza a fényimpulzust túl sötét bőrön.

Öt beállítási lehetőségével a különböző bőrtónusnak megfelelően, két lámpával, melyek közül mindkettő fantasztikus 75 000 villanást tesz lehetővé, és kompakt kivitelben az Instant Soft Compact az innovatív technológia megtestesítője.

Ennek eredménye a precíz és hatékony epilálás a simább bőrért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY
Precíziós szabadalmaztatott görgő    
Nem elérhető Nem elérhető
Nagy teljesítményő lámpák 2*75K  
Nem elérhető Nem elérhető
Kezelőablak méret 3 cm2  
Nem elérhető Nem elérhető
Fényerősség 5J/cm²  
Nem elérhető Nem elérhető
Fototípus-kompatibilis beállítás I  
Nem elérhető Nem elérhető
Intenzitásszint 1-5  
Nem elérhető Nem elérhető
Szabadalmak Pro-precision system  
2  
1  
BIZTONSÁG
Bőrszínérzékelő    
Nem elérhető Nem elérhető
Bőrérintkezés-érzékelő    
Nem elérhető Nem elérhető
Beépített UV-szőrő    
Nem elérhető Nem elérhető
TARTOZÉKOK
Lámpák 2  
Nem elérhető Nem elérhető
KÉNYELEM
Alkalmazási területek Lábak és test  
Lábak és test  
Lábak és test  
Cserélhető lámpa    
Nem elérhető Nem elérhető
Automatikus fényimpulzus mód – folyamatos    
Nem elérhető Nem elérhető
Pontra koncentrált fényimpulzus mód    
Nem elérhető Nem elérhető
Kezelések hossza 3,5,8,20 min  
Nem elérhető Nem elérhető
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Energiaforrás Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Hálózati csatlakozó  
Voltage 100–240  V
220–240  V
220–240  V
Színek White + Blue  
White + coral  
White + Pink  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A hónalj kényes felület a szőrtelenítéshez, mivel ezen a helyen a bőr vékony és érzékeny (gyakran jelentkeznek piros foltok a bőrfelületen a szőrtelenítést követően), illetve az epilátorfejjel nehezen megközelíthető terület. Egyszerűnek tűnhet az epilátornak a láb felületén történő végigvezetése, a hónalj esetén azonban ez nehezen kivitelezhető, mert konkáv terület, illetve olykor az epilátorfejet a bőrhöz kell nyomni, hogy hatékony szőrtelenítés történjen.

Az alábbi ábrákon bemutatjuk, hogy miként végezhető el a hónalj szőrtelenítése különösebb kellemetlenség nélkül.

Kérjük, ne feledje el az epilátorfejen használni az „érzékeny bőrfelületekhez” való tartozékot a hónaljszőrzet eltávolításakor.

Nem. A készüléket arcon nem szabad használni.
A kezelést kéthetente, 4-8 alkalommal (két vagy három hónap), ezt követően pedig havonta, 2-4 alkalommal kell elvégezni (az újranövekedéstől függően).
Ezt követően a szőr eloszlásától függően fenntartó kezelésekre lehet szükség a szőr teljes eltávolításáig.
A kezelést kizárólag borotvált bőrön lehet elvégezni, epilált vagy gyantázott bőrön nem (ne használjon epilátort vagy gyantát - a szőrszálak gyökerét ne távolítsa el).
Ugyanazt a területet nem kezelheti heti egy alkalomnál többször.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ellenőrizze, hogy a lámpa teljes felülete érintkezik-e a bőrével.
A bőrszín túl sötét, és a készülék automatikusan biztonsági üzemmódba kapcsolt.
Ellenőrizze, hogy az izzó megfelelően van-e behelyezve a készülékbe. Amennyiben igen, az izzó kiégett és ki kell cserélni.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Közvetlenül epilálás után jobb elkerülni a közvetlen napsütést és a tengeri fürdőzést, mert a bőr ilyenkor érzékenyebb. Ha pedig epilálásra készül, ugyanerre kell figyelnie: ne tegye ki magát közvetlen napsütésnek és tengervíznek, hogy, bőre ne legyen érzékeny.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék használható a lábon, a hónaljban, a karon, a bikinivonalon, ugyanakkor nem használható a nyakon, az arcon és a mellbimbókon.
A szőr eloszlásától függően hosszú távú eredményt 12-18 hónap alatt lehet elérni. Időről időre fenntartó kezelések szükségesek.
Készülékeink több biztonsági mechanizmussal is rendelkeznek: bőrszínérzékelő, érintkezésérzékelő, UV-szűrő a szemek védelmére stb. A készülékeket bőrgyógyászati felügyelettel teszteltük, és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.
Az IPL készülékek nem működnek vörös, fehér, szürke és szőke színű szőrzeten, mivel ezek nem tartalmaznak elegendő mennyiségű melanint.
AZ IPL eszközök az 1-5. fénytípussal kompatibilisek, a fekete vagy nagyon sötét bőrszínnel nem.
Nem, ezekben az esetekben ellenjavalt. Kérdezze meg kezelőorvosát.
Igen, a kezelés alatt ne végezzen IPL szőrtelenítést. A kezelés befejezése után várjon két hónapot. Kérdezze meg kezelőorvosát.
Nem. Távolítsa el piercingeket a kezelendő felületről, a tetoválásokat, anyajegyeket, szeplőket és „szépségpöttyöket” pedig ragtapasszal vagy átlátszó fehér szalaggal takarja le.
Ne menjen a napra, ne tegye ki magát UV fénynek, és ne használjon önbarnítót a kezelés teljes ideje alatt. Ha nem használ napvédőt, a bőrét legfeljebb 15 percig érheti közvetlen napfény, és legfeljebb 1 órán át tartózkodhat árnyékban. A kezelés teljes ideje alatt, és utána legalább két hónapig védje bőrét 30-as faktorú napvédővel.
A bőrnek sérülésmentesnek kell lennie (ekcémás, övsömörös, vitiligós bőr nem kezelhető), és a kezelés előtt legalább négy hétig nem érheti napfény vagy UV-sugárzás. A bőrön nem lehet önbarnító.