ROWENTA EXPERTISE PRO AC

EXPERTISE PRO AC
"Hihetetlenül gyors és professzionális hajformázás kompromisszumok nélkül."

 

A Pro-Finisher technológia lehetővé teszi a 2x gyorsabb levegő áramlást* - 200 km/ó, időt spórol meg és a hajszárítás eredménye tökéletese lesz a professzionális tartozékoknak, valamint a hatékony AC motornak köszönhetően. Nyűgözze le környezetét hibátlan frizurával, mintha épp a fodrásztól jött volna!

 

 

Cikkszám : CV9520F0

A termékelőnyei

HIHETETLENÜL GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS HAJFORMÁZÁS

Engedje haját tökéletesen beszárítva ragyogni a professzionális Expertise hajszárítónak köszönhetően.

A Pro-Finisher technológia lehetővé teszi a 2x gyorsabb levegő áramlást* - 200 km/ó, időt spórol meg és a hajszárítás eredménye tökéletese lesz a professzionális tartozékoknak, valamint a hatékony AC motornak köszönhetően.

Nyűgözze le környezetét hibátlan frizurával, mintha épp a fodrásztól jött volna, a 4 mm-es légszűkítő kiválóan alkalmas a haj kiegyenesítésére és beszárítására.

A 8 mm-es légszűkítőt a dús, légies frizurák készítésére használhatja.

A hoszzú élettartamot (akár 3x hosszabb, mint a klasszikus hajszírítók esetében) az AC motor biztosítja.

A haj gyorsabban szárad és mégis hidratált marad, megőrzi fényét és színét.

Ebből kifolyólag az AC motorokat világszerte használják professzionális hajszárítókban is.

Az ionizátor biztosítja az egyenletes és hatékony ion elosztást a haj egész felületén.

Megőrzi a haj egészségét, tapintása lágy és kellemesen puha lesz, rövidebb és hatékonyabb formázást eredményez, valamint megszünteti a a statikus elektromosság képződését.

A több millió negatív töltésű ion, melyet a hajszárító produkál vonza a levegőből a vízmolekulákat és hidratálják a hajat.

Beépülnek a hajba lezárják és kisimítják egyenetlen felületét.

Az így ápolt haj bámulatosan veri vissza a fényt és ezért vakítóan csillog.

Az ionok hidratálják a hajat, ami hajszárítás esetén elengedhetetlen annak érdekében, hogy ne száradjon ki és ne roncsolódjon.

Továbbá a hidratáció hozzájárul ahhoz, hogy a haj rugalmas maradjon, ne kösse a vizet a levegőből és ez által ne legyen hajlamos lelapulni.

A frizura kitart egész nap és a haj hihetetlenül puha tapintású! Hideg levegő funkció a frizura rögzítéséhez.

A szárítás meleg levegője és a „hideg levegő“ funkció hőmérséklete közötti különbség rögzíti a frizurát úgy, hogy hosszú ideig tökéletes maradjon.

Az AC motor lehetővé teszi a klasszikus DC motorokkal szemben a hajszárítás hőmérsékletének csökkentését akár 15°C-kal – az eredmény tényleg hideg levegő.

Előnye tehát, hogy nem kell a hajat formázó szerekkel terhelni és a frizura tovább kitart.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2300  W
2200  W
2300  W
2200  W
Levegősebesség (km/óra) 200  
120  
Nem elérhető 120  
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
3  
3  
Sebességfokozatok 2  
2  
2  
2  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Rács bevonata Kerámia  
"Keratin & Shine" felület  
Kerámia  
Kerámia  
Szőkítő feltét 2  
1  
1  
2  
Kiegészítők 1: Concentrator: 4 x 85mm  
Nem elérhető Triple air precision concentrator  
Nem elérhető
Kiegészítők 2: Concentrator: 8 x 85mm  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
   
   
   
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa AC motor  
AC motor  
DC motor  
AC motor  
Levehető rács    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220  V
220–240   
Tápkábel hossza 2.5  m
1.8  m
1,8  m
1.80  m
Színek Black & copper  
Black & Pink  
Grey & Black  
Black & Blue  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.