ROWENTA INFINI PRO CV8730D0

INFINI PRO CV8730D0
Professzionális minőségű hajszárítás a tökéletes csillogásért

Az Infini Pro hajszárítóval könnyedén érhet el olyan minőségű eredményeket, mintha fodrásznál járt volna. A hatékony AC motor biztosítja az akár 120 km/h légáramlási sebességet, a teljesítményt pedig a keskeny koncentrátorok egészítik ki a magas pontosságú és rendezett kinézetért vagy a fúvókafej a nagyobb volumenért. A hajszárító most Ionic Control funkciót kínál a frizura formázásához konkrét hajtípus szerint. A hajra több millió ion hat, melyek semlegesítik a sztatikus elektromosságot és a kócolódást, valamint simítást és csillogást eredményeznek. A hatást tovább erősíti a kerámia felületű lemezből áradó kíméletes meleg.
A hideg levegő funkció végül profi minőségben fixálja a frizurát az egyéni igényeknek megfelelően. Ionizálás kikapcsolásának lehetősége a finom haj volumenének növeléséhez.

Cikkszám : CV8730D0

TELJESEN PROFESSZIONÁLIS FRIZURA FORMÁZÁS EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

Az Infini Pro nagy sebességű hajszárító professzionális minőségű hajformázás kínál.

Nagy teljesítményű AC motorral intenzív levegőáramlással az ultra gyors hajszárításért, teljes hajszárítási pontosságot biztosít a két keskeny koncentrátornak köszönhetően, vagy volumennövelés a fúvókafej segítségével.

Ion generátort tartalmaz a sztatikus elektromosság eltávolításához és a frizura egyedi kialakításához bármilyen hajtípus esetén.

Komplett, professzionális fodrászati szintű hajápolás gondoskodik a hajszálak felületének kisimításáról, aminek köszönhetően a haj hidratáltabb, puhább, csillogóbb és könnyebben formázható.

A levegőkimenet kerámia felülete a kímélő meleg kibocsátásával felerősíti az ionizáló hatást, ami ideális színes vagy megviselt haj esetén.

Az ionizálás ki is kapcsolható a nagyobb volumen elérése érdekében a hajgyökereknél is (különösen puha haj esetén).

Ezért ideális ionizálás nélkül szárítani a hajat a fejbőrnél, a hajvégeket pedig ionokkal kényeztetni - így megelőzi a haj kócolódását.

Végleges formázás? A hideg levegő fixálja a frizurát és további csillogást kölcsönöz neki.

A professzionális minőség még sosem volt ennyire elérhető.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.