ROWENTA ESSENTIAL VU4110F0

ESSENTIAL VU4110F0
Kiváló minőség, 100%-os biztonság

A Rowenta Essential ventilátor közvetlen frissesség érzést és biztonsági elemeket kínál a nyugalomért és lazulásért. Ez az energiatakarékos környezetbarát ventilátor erős légáramlást kínál akár 55 m³/perc kapacitással, 3 légáramlási fokozatot és további funkciókat, ráadásul biztonsági ráccsal, mely ellenáll a gyerekek csínytevéseinek, így teljes biztonságban tudhatja őket.

Cikkszám : VU4110F0

A termékelőnyei

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HŰTÉS ÉS TELJES BIZTONSÁG

Rowenta Essential.

Az azonnali friss levegőáramlást kínáló Rowenta Essential egy tökéletes ventilátor családi használatra.

A robusztus, megerősített rácsának köszönhetően gondoskodik az egész család védelméről, gyerekbiztos, és energiahatékony üzemelést kínál, mivel maximális teljesítmény mellett is kisebb az energiaigénye*.

A három légáramlási fokozat erős, akár 55 m³/perces légáramlást biztosítanak, a nagy átmérővel pedig optimális eloszlatást érhet el, így a friss levegő eljut az egész helyiségbe.

Az automatikus oszcillálással, állítható magassággal és integrált fogantyúval az egyszerű hordozásért a Rowenta Essential tökéletes, biztonságos ventilátor családi lakóterületekre, mely kiváló hűtést biztosít az erős légáramlásnak köszönhetően.

*Az előző Classic modellel összehasonlítva max.

állásban.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Nem elérhető Klasszikus  
Modell Állvány  
Nem elérhető Asztali  
Átmérő (hüvelyk) 16  
Nem elérhető 10''  
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 60  
Nem elérhető 20  
Légáramlás min. (m3/perc) 45  
Nem elérhető Nem elérhető
Levegő max. sebessége (N) 2,7  
Nem elérhető Nem elérhető
Automatikus fújásirányváltás    
Nem elérhető    
Fújásirány    
Nem elérhető    
Pengék száma 3  
Nem elérhető 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Beállítások száma 3  
3  
3  
Fogantyú    
   
   
Időzítő    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.