ROWENTA ESSENTIAL VU4110F0

ESSENTIAL VU4110F0
Kiváló minőség, 100%-os biztonság

A Rowenta Essential ventilátor közvetlen frissesség érzést és biztonsági elemeket kínál a nyugalomért és lazulásért. Ez az energiatakarékos környezetbarát ventilátor erős légáramlást kínál akár 55 m³/perc kapacitással, 3 légáramlási fokozatot és további funkciókat, ráadásul biztonsági ráccsal, mely ellenáll a gyerekek csínytevéseinek, így teljes biztonságban tudhatja őket.

Referencia szám : VU4110F0

A termékelőnyei

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HŰTÉS ÉS TELJES BIZTONSÁG

Rowenta Essential.

Az azonnali friss levegőáramlást kínáló Rowenta Essential egy tökéletes ventilátor családi használatra.

A robusztus, megerősített rácsának köszönhetően gondoskodik az egész család védelméről, gyerekbiztos, és energiahatékony üzemelést kínál, mivel maximális teljesítmény mellett is kisebb az energiaigénye*.

A három légáramlási fokozat erős, akár 55 m³/perces légáramlást biztosítanak, a nagy átmérővel pedig optimális eloszlatást érhet el, így a friss levegő eljut az egész helyiségbe.

Az automatikus oszcillálással, állítható magassággal és integrált fogantyúval az egyszerű hordozásért a Rowenta Essential tökéletes, biztonságos ventilátor családi lakóterületekre, mely kiváló hűtést biztosít az erős légáramlásnak köszönhetően.

*Az előző Classic modellel összehasonlítva max.

állásban.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Nem elérhető Klasszikus  
Modell Állvány  
Nem elérhető Asztali  
Átmérő 40  cm
Nem elérhető 25  cm
Átmérő (hüvelyk) 16  
Nem elérhető 10''  
Legnagyobb magasság 1.4  m
Nem elérhető 0.45  m
Legkisebb magasság 1.2  m
Nem elérhető Nem elérhető
Méretek (HxMxSZ) 0.46 x 1.4 x 0.30 m  m
Nem elérhető 0.38x0.45x0.13  m
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 60  
Nem elérhető 20  
Légáramlás min. (m3/perc) 45  
Nem elérhető Nem elérhető
Levegő max. sebessége (N) 2,7  
Nem elérhető Nem elérhető
Automatikus fújásirányváltás    
Nem elérhető    
Fújásirány    
Nem elérhető    
Pengék száma 3  
Nem elérhető 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Tápkábel hossza 1,5  m
Nem elérhető 1,70  m
Kezelőpanel Mechanikus  
Nem elérhető Mechanikus  
Beállítások száma 3  
Nem elérhető 3  
Fogantyú    
Nem elérhető    
Védőrács NEM  
Nem elérhető NEM  
ZAJSZINT
Min. zajszint 51  dB(A)
Nem elérhető Nem elérhető
Max. zajszint 58  dB(A)
Nem elérhető 54  dB(A)
INTELLIGENCIA

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.