ROWENTA ESSENTIAL VU2110F0

ESSENTIAL VU2110F0
Kiváló minőség, 100%-os biztonság, ultra kompakt formaterv

A kiváló minőségű, 100%-ban biztonságos és ultra kompakt Essential Compact ventilátor intenzív hűsítő érzést kínál kompakt és ergonomikus kivitelben, mely gond nélkül elfér az asztalon és helyet takarít meg anélkül, hogy csökkenne a teljesítmény. A különösen biztonságos védőrács kisebb réseinek köszönhetően teljes nyugalmat biztosít gondok nélkül.

Cikkszám : VU2110F0

* Biztonságosabb rács az EN60335-1 (2012) európai biztonsági szabvánnyal összehasonlítva

*A légáramlás modelltől függően +/- 10%-kal eltérhet

A termékelőnyei

Ultra kompakt mérettel és kivételes biztonsággal ötvözött felfrissülés.

Az Essential Compact egyesíti a helytakarékos kivitelt és a megerősített biztonsági rácsot kis résekkel* az optimális biztonságért és gondtalan használatért.

Az ezen ergonomikus és könnyen hordozható modell magas teljesítménye azonnali frissességet és akár 20 m³/perces** légáramlást biztosít.

A készülék könnyedén helyezhető asztalra, éjjeli szekrényre vagy bármilyen kisasztalra a házban, vagy egyszerűen eltehető, mégsem csökken a teljesítménye.

A két különböző légáramlási fokozattal könnyedén beállíthatja saját igényei szerint.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Nem elérhető Klasszikus  
Modell Asztali  
Nem elérhető Állvány  
Átmérő (hüvelyk) 10''  
Nem elérhető 16  
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 20  
Nem elérhető 60  
Automatikus fújásirányváltás    
Nem elérhető    
Fújásirány    
Nem elérhető    
Pengék száma 3  
Nem elérhető 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Beállítások száma 3  
3  
3  
Fogantyú    
   
   
Időzítő    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  
INTELLIGENCIA
Egyéb Biztonsági rács  
Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.