ROWENTA ESSENTIAL VU2110F0

ESSENTIAL VU2110F0
Kiváló minőség, 100%-os biztonság, ultra kompakt formaterv

A kiváló minőségű, 100%-ban biztonságos és ultra kompakt Essential Compact ventilátor intenzív hűsítő érzést kínál kompakt és ergonomikus kivitelben, mely gond nélkül elfér az asztalon és helyet takarít meg anélkül, hogy csökkenne a teljesítmény. A különösen biztonságos védőrács kisebb réseinek köszönhetően teljes nyugalmat biztosít gondok nélkül.

Cikkszám : VU2110F0

* Biztonságosabb rács az EN60335-1 (2012) európai biztonsági szabvánnyal összehasonlítva

*A légáramlás modelltől függően +/- 10%-kal eltérhet

A termékelőnyei

Ultra kompakt mérettel és kivételes biztonsággal ötvözött felfrissülés.

Az Essential Compact egyesíti a helytakarékos kivitelt és a megerősített biztonsági rácsot kis résekkel* az optimális biztonságért és gondtalan használatért.

Az ezen ergonomikus és könnyen hordozható modell magas teljesítménye azonnali frissességet és akár 20 m³/perces** légáramlást biztosít.

A készülék könnyedén helyezhető asztalra, éjjeli szekrényre vagy bármilyen kisasztalra a házban, vagy egyszerűen eltehető, mégsem csökken a teljesítménye.

A két különböző légáramlási fokozattal könnyedén beállíthatja saját igényei szerint.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉKTÍPUS
Típus Klasszikus  
Torony  
Klasszikus  
Modell Asztali  
Állvány  
Állvány  
Átmérő (hüvelyk) 10''  
Nem elérhető 16  
TELJESÍTMÉNY
Légáramlás max. (m3/perc) 20  
4.8  
60  
Automatikus fújásirányváltás    
   
   
Fújásirány    
   
   
Pengék száma 3  
Nem elérhető 3  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Beállítások száma 3  
3  
3  
Fogantyú    
   
   
Időzítő    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  
INTELLIGENCIA
Egyéb Biztonsági rács  
Nem elérhető Nem elérhető
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
Automatikus kikapcsolás    
   
   
IP 20  
20  
20  
Frekvencia 50  Hz
50–60  Hz
50–60  Hz
Sound level Quiet (45 to 55 db(A))  
Nem elérhető Nem elérhető
Number of settings 2 speeds  
Nem elérhető Nem elérhető

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.