ROWENTA COMPACT POWER SO2210F0

COMPACT POWER SO2210F0
Gyors és kompakt hősugárzó

A Compact Power egy kompakt, de nagy teljesítményű fűtőtest, mely gyorsan felmelegíti a teret és helyet takarít meg a hálószobában, nappaliban vagy tároláskor. Két melegítési fokozata maximális kényelmet biztosít, a ventilátor funkciónak köszönhetően pedig a készülék egész évben praktikus segítséget jelent.

Cikkszám : SO2210F0

A termékelőnyei

TELJESÍTMÉNY KOMPAKT MÉRETBEN

A Compact Power biztonságos és nagy teljesítményű fűtést biztosít anélkül, hogy a kompakt méretének köszönhetően bárhol is útban lenne (méretei az előző modellhez képest további 15%-kal csökkentek).

A könnyen beállítható fűtés akár 2000 W-ig és a két fűtési fokozat lehetővé teszi a beállítások közötti váltást: minimális teljesítmény a hosszabb használatért és maximális teljesítmény a gyors és nagy teljesítményű fűtésért.

Az optimális kényelmet a beépített termosztát garantálja, mely Ön helyett is szabályozza a helyiség hőmérsékletét.

A Comfort Compact készülék egész évben használható, mivel a hűtési funkciónak köszönhetően melegben frissítő ventilátorrá változik, miközben kompakt méretei és fogantyúja lehetővé teszik a praktikus mozgatását vagy tárolását.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉK TÍPUS
Típus Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Színek Dark grey/ Black  
LIGHT GREY  
GREY / BLACK  
Borítás Frosted  
Nem elérhető Nem elérhető
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
25-35 m2  
 
 
Energiatakarékos beállítás    
   
   
Frekvencia 50  Hz
50  Hz
50  Hz
TELJESÍTMÉNY
Hőtőventillátor    
   
   
Ideális szobaméret (m2) 25  
30  
30  
BIZTONSÁG
Automatikus kikapcsolás    
   
   
Állandó láng    
   
   
Kezelőpanel borítása    
   
   
IP 20  
21 – fürdőszobai használatra  
20  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Falra szerelhető NEM  
Nem elérhető Nem elérhető
Termosztát Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Fogantyú    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  
INTELLIGENCE
Fagyálló biztosíték    
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Erős túlmelegedés esetén hangos riasztás hallatszik, bekapcsol egy fényjelzés és a készülék villanyáram ellátása megszűnik. A berendezés akkor kapcsol be ismét, ha lehűlt és visszaállt a normális működés.
Ez a funkció például a vízvezetékeket védheti meg télen. Ha a termosztát ún. non-frost állásban van, és a helyiség hőmérséklete 5°C körülire csökken, a fűtőberendezés automatikusan bekapcsol. Így a helyiség hőmérsékletét kb. 7°C értéken tartja.
Fontos, hogy hagyja lehűlni a berendezést, mielőtt összetekeri a kábelét. Ha nem használja a készüléket, tárolja száraz helyen.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Állítson minden kapcsolót kikapcsolt állásba, és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Nem. A villanyáram- fogyasztás kizárólag a fűtőberendezés teljesítményétől függ.
A teljesítményszint/fűtött terület arány a kívánt hőmérséklettől, a külső hőmérséklettől és a ház szigetelésének minőségétől függ. Általánosságban alkalmazza a következő arányt: 100W/m².
A ventilátoros fűtőberendezés motorja a fűtőbetét nélkül működik.
Nem. Be kell tartania azokat a biztonsági előírásokat, amelyek fűtőberendezések fürdőszobában történő alkalmazását szabályozzák. Ellenőrizni kell, hogy a készülék kialakítása megengedi-e a lakás bármely helyiségében történő használatát, beleértve az olyan helyiségeket is, ahol fennáll a víz ráfröccsenésének veszélye, mint pl. a konyhában és a fürdőszobában - tájékozódásul olvassa el a használati útmutatót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.