ROWENTA SILENCE COMFORT SO5115F0

SILENCE COMFORT SO5115F0
Erős, csendes& extra vékony

A Silence Comfort nagy teljesítményű fűtést kínál bonyolult használat és gond nélkül, diszkrét csendes üzemelési funkcióval és állítható pozicionálással: a készülék az egyedi felső légbemenetnek köszönhetően padlóra, asztalra vagy polcra is helyezhető.

Referencia szám : SO5115F0

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÉS CSENDES HŐSUGÁRZÓ

A termékelőnyei

CSENDES ÉS PRAKTIKUS FŰTÉS

A Silence Comfort készülékkel nagy teljesítményű, nem látható és hallható fűtőtestet kap.

Az állítható teljesítménynek köszönhetően választhat a csendes beállítás (hosszabb használat – ideális olvasáshoz, tévénézéshez vagy alváshoz) és a maximális és gyors, akár 2400 W-os beállítás között.

A kis, kompakt méretek és a felső levegőbemenet megkönnyítik a készülék hordozását és elhelyezését, bárhol is van, a megerősített védőrács pedig gondoskodik családja biztonságáról.

A készülék többfunkciós kivitele ventilátor funkciót is kínál melegebb időre, így a Silence Comfort tökéletes társ egész évben.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉK TÍPUS
Típus Klasszikus lapátok  
Színek DARK GREY  
Magasság 0.14  m
TELJESÍTMÉNY
Teljesítmény 2400  
Hőtőventillátor    
Ideális szobaméret (m2) 30  
BIZTONSÁG
Állandó láng    
IP 20  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Tápkábel hossza 1.60  m
Termosztát Mechanikus  
Fogantyú    
Védőrács NEM  
Fagyálló biztosíték    
ZAJSZINT
Min. zajszint 52  dB(A)
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
Elektromos feszültség 220-230  V
Frekvencia 50  Hz

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Erős túlmelegedés esetén hangos riasztás hallatszik, bekapcsol egy fényjelzés és a készülék villanyáram ellátása megszűnik. A berendezés akkor kapcsol be ismét, ha lehűlt és visszaállt a normális működés.
Ez a funkció például a vízvezetékeket védheti meg télen. Ha a termosztát ún. non-frost állásban van, és a helyiség hőmérséklete 5°C körülire csökken, a fűtőberendezés automatikusan bekapcsol. Így a helyiség hőmérsékletét kb. 7°C értéken tartja.
Fontos, hogy hagyja lehűlni a berendezést, mielőtt összetekeri a kábelét. Ha nem használja a készüléket, tárolja száraz helyen.
Állítson minden kapcsolót kikapcsolt állásba, és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Nem. A villanyáram- fogyasztás kizárólag a fűtőberendezés teljesítményétől függ.
A teljesítményszint/fűtött terület arány a kívánt hőmérséklettől, a külső hőmérséklettől és a ház szigetelésének minőségétől függ. Általánosságban alkalmazza a következő arányt: 100W/m².
A ventilátoros fűtőberendezés motorja a fűtőbetét nélkül működik.
Nem. Be kell tartania azokat a biztonsági előírásokat, amelyek fűtőberendezések fürdőszobában történő alkalmazását szabályozzák. Ellenőrizni kell, hogy a készülék kialakítása megengedi-e a lakás bármely helyiségében történő használatát, beleértve az olyan helyiségeket is, ahol fennáll a víz ráfröccsenésének veszélye, mint pl. a konyhában és a fürdőszobában - tájékozódásul olvassa el a használati útmutatót.