ROWENTA ANTI-BLEMISH LV4010F0

ANTI-BLEMISH LV4010F0
Gyengéd napi bőrápolás - mindössze 1 perc a finomabb, fény nélküli arcbőrért.
A tökéletes és tiszta arcbőr most már csak egy karnyújtásnyira van Öntől a ROWENTA Anti-Blemish Face Brush készüléknek köszönhetően. Ez a hatékony bőrápoló eszköz 100%-ban tisztítja a bőrt* a sima, hiba nélküli, pórusoktól és szárazságtól mentes arcbőr érdekében. És mindez az 1 perces bőrápolásnak köszönhető a kivételes szépség érdekében, nap mint nap.

Cikkszám : LV4010F0

A tesztelésen résztvett felhasználók * %-a megegyező értékelést nyújtott- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a - Franciaország

Anti-Blemish arcbőrtisztító kefe: Hiba nélküli sima arcbőr

A ROWENTA Anti-Blemish Face Brush kefe az Ön új, nélkülözhetetlen eszköze a bőrápolásnál. Gyengéd és nyugtató, 1 perces bőrápoló kezelés, amely tisztítja a bőrt és csökkenti a pórusokat. Fedezze fel a nagyszerű eredményeket, amelyek könnyen elérhetők. A felhasználók* 100 %-a napról napra tisztább arcbőrt tüntetett fel. A felhasználók* 95 %-a a pórusok összehúzódását és az arcbőr hibáinak a csökkenését tapasztalta, ami magabiztosságot ad és a frissesség érzését nyújtja. Ez a hatékony arctisztító kefe simább, puha tapintású bőrt eredményez anélkül, hogy csökkenne a bőr természetes nedvességtartalma. A kivételes teljesítmény és a könnyű használat kombinációja olyan eszközt eredményez, amely könnyen beépíthető a napi bőrápolási rutinba, és rendkívül hatékonyan tisztítja a bőrt. ROWENTA Anti-Blemish Face Brush: Soha nem volt még ilyen könnyű jól kinézni.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Elektromos feszültség 100–240  V
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
Hámlasztás    
Vibrálás    
Energiaforrás Újratölthető  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.