ROWENTA ANTI-BLEMISH LV4010F0

ANTI-BLEMISH LV4010F0
Gyengéd napi bőrápolás - mindössze 1 perc a finomabb, fény nélküli arcbőrért.
A tökéletes és tiszta arcbőr most már csak egy karnyújtásnyira van Öntől a ROWENTA Anti-Blemish Face Brush készüléknek köszönhetően. Ez a hatékony bőrápoló eszköz 100%-ban tisztítja a bőrt* a sima, hiba nélküli, pórusoktól és szárazságtól mentes arcbőr érdekében. És mindez az 1 perces bőrápolásnak köszönhető a kivételes szépség érdekében, nap mint nap.

Cikkszám : LV4010F0

A tesztelésen résztvett felhasználók * %-a megegyező értékelést nyújtott- 30 önkéntes felhasználó 3 hónapig tesztelte a terméket - az értékelések %-a - Franciaország

Anti-Blemish arcbőrtisztító kefe: Hiba nélküli sima arcbőr

A ROWENTA Anti-Blemish Face Brush kefe az Ön új, nélkülözhetetlen eszköze a bőrápolásnál. Gyengéd és nyugtató, 1 perces bőrápoló kezelés, amely tisztítja a bőrt és csökkenti a pórusokat. Fedezze fel a nagyszerű eredményeket, amelyek könnyen elérhetők. A felhasználók* 100 %-a napról napra tisztább arcbőrt tüntetett fel. A felhasználók* 95 %-a a pórusok összehúzódását és az arcbőr hibáinak a csökkenését tapasztalta, ami magabiztosságot ad és a frissesség érzését nyújtja. Ez a hatékony arctisztító kefe simább, puha tapintású bőrt eredményez anélkül, hogy csökkenne a bőr természetes nedvességtartalma. A kivételes teljesítmény és a könnyű használat kombinációja olyan eszközt eredményez, amely könnyen beépíthető a napi bőrápolási rutinba, és rendkívül hatékonyan tisztítja a bőrt. ROWENTA Anti-Blemish Face Brush: Soha nem volt még ilyen könnyű jól kinézni.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Voltage 100–240  V
Helyi kezelés Face  
Bőrtípus All skins  
Hámlasztás    
Vibrálás    
Energiaforrás Újratölthető  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Kompakt    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A kék LED-es lámpák tisztító tulajdonságaikról ismertek. A tisztító hatás érdekében tartsa a kefefejet legalább 3 órán át a kék LED-es fertőtlenítő zónában.

A fertőtlenítő zóna aktiválásához fel kell töltenie a készüléket.

Hivatkozások: "The effective treatment of acne vulgaris by a high-intensity, narrow band 405-420nm light source". Monica Elman, Michael Slatkine & Yoram Harth, J Cosmetic & Laser Ther 2003; 5: 111-116
Ez a készülék használható különböző arctisztítókkal, például a tisztítóhabokkal, vizekkel, gélekkel vagy szappanokkal.

Az arckefe gyengéden hámlasztja a bőrt, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket hámlasztó és dörzsölő hatású termékekkel, például bőrradírral vagy agyaggal. További információkért javasoljuk, hogy olvassa el a felhasználói kézikönyvet.
Igen, ez a kefe 100%-ban vízálló és zuhanyozás közben is használható. Mindazonáltal a töltőállomást tartsa mindig száraz és hűvös helyen.
Javasoljuk, hogy a termék használata előtt forduljon orvoshoz vagy bőrgyógyászhoz, ha bőrproblémákkal küzd.
A kefét minden használat után le kell öblíteni vízzel, és elő kell szárítani törölközővel. A jobb eredmény érdekében a kefefejeket 3 havonta cserélje le. Külön megvásárolhatók tartozékként.
A készülék töltéséhez csak a termékhez mellékelt töltőállomást használja. A töltés indukcióval történik: csak győződjön meg arról, hogy a töltőállomás csatlakoztatva van, és hogy az arckefe megfelelően rá van-e helyezve a töltőállomásra. Amikor az arckefe töltődik, a fertőtlenítő zóna kék LED-es lámpái világítanak.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Mind a 3 kefefej (Purifying, Sensitive, Delicate Silicone) használható minden bőrtípuson. Azonban előfordulhat, hogy a Sensitive vagy a Delicate Silicone kefefej megfelelőbb választás, mivel ezek kifejezetten érzékeny bőrre lettek tervezve.

A Sensitive és a Delicate Silicone kefefej külön tartozékként kapható.