ROWENTA x KARL LAGERFELD SYS.CURLING TONG CONICAL ROWENTA x KARL LAGERFELD CF324LF0

SYS.CURLING TONG CONICAL ROWENTA x KARL LAGERFELD CF324LF0
Könnyed, hullámos frizura
A Rowenta x KARL LAGERFELD kúp formájú hajsütővas egyetlen egyszerű és gyors mozdulattal gyönyörű fürtöket és hullámokat hoz létre a teljesen természetes megjelenés és látványos frizura érdekében. Az exkluzív Keratin & Glow felület selymesen sima, ragyogó fényű eredményt biztosít a természetes ionkibocsátó hatásnak köszönhetően az irigylésre méltóan tökéletes fürtökért.

Cikkszám : CF324LF0

Kúpos hajsütővas professzionális kivitelben a természetes haj könnyed göndörítéséhez

A Rowenta x KARL LAGERFELD kúpos hajsütővas professzionális minőséget biztosít egyedülálló dizájnban a gyönyörű, teljesen természetes fürtök eléréséhez és az egyetlen gyors mozdulattal történő látványos hajformázáshoz A hajsütővas exkluzív felülete csökkenti a kócosodást és selymesen sima és fényes hajat hagy. Az állítható hőmérséklet (120°C-tól 200°C-ig) lehetővé teszi, hogy az eredményeket az egyes hajtípusokhoz igazítsa, a továbbfejlesztett funkciók pedig kivételesen egyszerű használatot biztosítanak.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 39–41  W
Lágy levegő Nem alkalmazható  
Hideg levegő fújása Nem alkalmazható  
Funkciók Göndör frizura  
Forma Kúp  
Állítható hőmérséklet 120–200  °C
Kiegészítők 1: KESZTYŰ  
Hajvédelem és ergonómia
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás Nem alkalmazható  
Légáramlás maximális hőmérséklete 200  °C
Ergonómia/kényelmi funkciók
Hőmérsékletjelző    
Levehető rács Nem alkalmazható  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 110–240  V
Egyebek Hőmérséklet-beállítás: 120 °C és 200 °C között  
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Színek Fekete és piros  
A csomag részét képező további kiegészítők Hőálló védőkesztyű  
Csatlakozó színe Fekete  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Tanácsos ezt akkor végezni, amikor a készülék hideg és nincs égésveszély. Nyomja meg a lemezek oldalán található „nyelveket”, azután csúsztassa ki a lemezeket. Beillesztéskor csúsztassa azokat ütközésig és ellenőrizze, hogy biztonságosan a helyükön vannak és nem mozdulnak el.
Amikor a készülék köré tekeri a haját, mindig ugyanazt a részt használja, ne próbálja használni a készüléket teljes hosszúságban. A szabad kezével tartsa a készülék nem felmelegedő hegyét.
A hajsütővas hengeres része a használat során nagyon forróvá válik, ezért óvatosnak kell lenni, és nem szabad hozzáérni. Ezen kívül arra is vigyázni kell, hogy a kábel ne érjen hozzá a készülék forró részeihez.
A kívánt beállítás kiválasztása után 1–2 percet kell várni, hogy a készülék elérje a megfelelő hőmérsékletet.
A nagy átmérőjű kefét használja általános formázáshoz, a kis átmérőjű kefét pedig a befejezéshez (látványosabb, befelé vagy kifelé göndörítés).
A haj károsodásának megelőzése érdekében a hajnak tisztának, kifésültnek és száraznak kell lennie.
Mindig húzza ki a készüléket a konnektorból és hagyja lehűlni a biztonsági állványán. Amikor teljesen lehűlt, törölje le a hengert nedves ronggyal. Soha ne engedje, hogy víz, vagy folyadék kerüljön a fogantyú belsejébe.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Nem. Ne használjon vegyszeres hajkezelő termékeket a készülékkel együtt. Ezeket akkor alkalmazza, ha a haja lehűlt és már nem használja a kreppelőt. A készülék nem használható szintetikus hajra, pl. hajhosszabbításra, vagy parókára sem.
Igen. Tegye a haját a kanál és a henger közé a hajtövénél és zárja rá a kanalat. Finoman csúsztassa a hajsütővasat a haj vége felé. Ennek eredménye sima, egyenes haj lesz.
Igen. Tekerje rá a haját a készülékre, és várjon kb. 20 másodpercet, mielőtt a loknit elengedné. Ismételje meg ezt az eljárást többször a haj egész hosszán. Lehűlés után ne kefélje ki a hajat, mert így természetesebb lesz a hullám.
A 2-3 cm széles loknik készítése tanácsos.