ROWENTA INSTANT COMFORT COMPACT SO2330F2

INSTANT COMFORT COMPACT SO2330F2
Gyors és csendes, kompakt hősugárzó

. Az Instant Comfort Compact gyorsan felmelegíti a teret és helyet takarít meg a hálószobában, nappaliban vagy tároláskor. Csendes beállítása maximális kényelmet biztosít zavaró zaj nélkül, a ventilátor funkciónak köszönhetően pedig a készülék egész évben praktikus segítséget jelent.

Cikkszám : SO2330F2

CSENDES, KOMPAKT ÉS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

Az Instant Comfort Compact gyorsan és különösen csendesen melegíti fel a levegőt.

Az egyszerűen állítható fűtési fokozatok egészen 2400 W-ig és a két fűtési pozíció lehetővé teszik az átkapcsolást a csendes (hosszabb használat – ideális olvasáshoz, tévénézéshez vagy alváshoz) és maximális (gyorsabb és nagyobb teljesítményű fűtés) mód között.

Meleg időben az Instant Comfort Compact a hűtési funkciónak köszönhetően ventilátorrá változik, miközben a kompakt mérete és fogantyúja az egyszerű hordozásért lehetővé teszi a praktikus áthelyezését vagy tárolását.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉK TÍPUS
Típus Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Színek GREY / BLACK  
LIGHT GREY  
Dark grey/ Black  
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
 
 
25-35 m2  
Energiatakarékos beállítás    
   
   
Frekvencia 50  Hz
50  Hz
50  Hz
TELJESÍTMÉNY
Hőtőventillátor    
   
   
Ideális szobaméret (m2) 30  
30  
25  
BIZTONSÁG
Automatikus kikapcsolás    
   
   
Állandó láng    
   
   
Kezelőpanel borítása    
   
   
IP 20  
21 – fürdőszobai használatra  
20  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Termosztát Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Fogantyú    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  
INTELLIGENCE
Fagyálló biztosíték    
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Erős túlmelegedés esetén hangos riasztás hallatszik, bekapcsol egy fényjelzés és a készülék villanyáram ellátása megszűnik. A berendezés akkor kapcsol be ismét, ha lehűlt és visszaállt a normális működés.
Ez a funkció például a vízvezetékeket védheti meg télen. Ha a termosztát ún. non-frost állásban van, és a helyiség hőmérséklete 5°C körülire csökken, a fűtőberendezés automatikusan bekapcsol. Így a helyiség hőmérsékletét kb. 7°C értéken tartja.
Fontos, hogy hagyja lehűlni a berendezést, mielőtt összetekeri a kábelét. Ha nem használja a készüléket, tárolja száraz helyen.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Állítson minden kapcsolót kikapcsolt állásba, és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Nem. A villanyáram- fogyasztás kizárólag a fűtőberendezés teljesítményétől függ.
A teljesítményszint/fűtött terület arány a kívánt hőmérséklettől, a külső hőmérséklettől és a ház szigetelésének minőségétől függ. Általánosságban alkalmazza a következő arányt: 100W/m².
A ventilátoros fűtőberendezés motorja a fűtőbetét nélkül működik.
Nem. Be kell tartania azokat a biztonsági előírásokat, amelyek fűtőberendezések fürdőszobában történő alkalmazását szabályozzák. Ellenőrizni kell, hogy a készülék kialakítása megengedi-e a lakás bármely helyiségében történő használatát, beleértve az olyan helyiségeket is, ahol fennáll a víz ráfröccsenésének veszélye, mint pl. a konyhában és a fürdőszobában - tájékozódásul olvassa el a használati útmutatót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.