ROWENTA INSTANT COMFORT AQUA SO6510F2

INSTANT COMFORT AQUA SO6510F2
Gyors és csendes, kompakt hősugárzó

Az Instant Comfort Aqua biztonságosan és megbízhatóan felmelegít bármilyen helyiséget a házban. Azonnal kellemesebbé varázsolja a körülményeket a fürdőszobában tusolás előtt és után, az átlátszó kezelőpanelnek és a nedves környezetben történő biztonsági szigetelési előírásnak köszönhetően (IP21 - védelem csöpögő víz ellen, a készüléket legalább 0,6 m-re a kádtól és legalább 2,25 m-es magasságra a kádtól) nem kell aggódnia a biztonság miatt.

Cikkszám : SO6510F2

BIZTONSÁGOS ÉS CSENDES MELEGÍTÉS

GYORS, CSENDES ÉS BIZTONSÁGOS

Az Instant Comfort Aqua nagy teljesítményű fűtést kínál teljes nyugalomban, és még fürdőszobában is biztonságosan használható (IP21 védelem).

Két könnyen beállítható pozíciót kínál a szükségleteinek megfelelően: csendes beállítás, mely ideális hosszabb használatra, például olvasáshoz, tévénézéshez vagy alvás közben, és maximális teljesítményre való beállítás a gyorsabb és nagyobb teljesítményű fűtéshez.

A nagy hasznos szélesség és a ventilátor mindkét esetben egyenletes helyiségfűtést kínál a maximális kényelemért.

A ventilátor hűtés funkcióval is rendelkezik a kisebb terek lehűtésére a melegebb hónapok során.

Kompakt mérete és ergonomikus fogantyúja praktikus hordozást és tárolást tesz lehetővé.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TERMÉK TÍPUS
Típus Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Klasszikus lapátok  
Színek LIGHT GREY  
GREY / BLACK  
Dark grey/ Black  
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
35-40 m2  
35-40 m2  
 
Energiatakarékos beállítás    
   
   
Frekvencia 50  Hz
50  Hz
50  Hz
TELJESÍTMÉNY
Hőtőventillátor    
   
   
Ideális szobaméret (m2) 30  
30  
25  
BIZTONSÁG
Automatikus kikapcsolás    
   
   
Állandó láng    
   
   
Kezelőpanel borítása    
   
   
IP 21 – fürdőszobai használatra  
20  
20  
KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Termosztát Mechanikus  
Mechanikus  
Mechanikus  
Fogantyú    
   
   
Védőrács NEM  
NEM  
NEM  
INTELLIGENCE
Fagyálló biztosíték    
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Erős túlmelegedés esetén hangos riasztás hallatszik, bekapcsol egy fényjelzés és a készülék villanyáram ellátása megszűnik. A berendezés akkor kapcsol be ismét, ha lehűlt és visszaállt a normális működés.
Ez a funkció például a vízvezetékeket védheti meg télen. Ha a termosztát ún. non-frost állásban van, és a helyiség hőmérséklete 5°C körülire csökken, a fűtőberendezés automatikusan bekapcsol. Így a helyiség hőmérsékletét kb. 7°C értéken tartja.
Fontos, hogy hagyja lehűlni a berendezést, mielőtt összetekeri a kábelét. Ha nem használja a készüléket, tárolja száraz helyen.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Állítson minden kapcsolót kikapcsolt állásba, és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Nem. A villanyáram- fogyasztás kizárólag a fűtőberendezés teljesítményétől függ.
A teljesítményszint/fűtött terület arány a kívánt hőmérséklettől, a külső hőmérséklettől és a ház szigetelésének minőségétől függ. Általánosságban alkalmazza a következő arányt: 100W/m².
A ventilátoros fűtőberendezés motorja a fűtőbetét nélkül működik.
Nem. Be kell tartania azokat a biztonsági előírásokat, amelyek fűtőberendezések fürdőszobában történő alkalmazását szabályozzák. Ellenőrizni kell, hogy a készülék kialakítása megengedi-e a lakás bármely helyiségében történő használatát, beleértve az olyan helyiségeket is, ahol fennáll a víz ráfröccsenésének veszélye, mint pl. a konyhában és a fürdőszobában - tájékozódásul olvassa el a használati útmutatót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.