ROWENTA INSTANT COMFORT AQUA SO6510F2

INSTANT COMFORT AQUA SO6510F2

Az Instant Comfort Aqua biztonságosan és megbízhatóan felmelegít bármilyen helyiséget a házban. Azonnal kellemesebbé varázsolja a körülményeket a fürdőszobában tusolás előtt és után, az átlátszó kezelőpanelnek és a nedves környezetben történő biztonsági szigetelési előírásnak köszönhetően (IP21 - védelem csöpögő víz ellen, a készüléket legalább 0,6 m-re a kádtól és legalább 2,25 m-es magasságra a kádtól) nem kell aggódnia a biztonság miatt.

Cikkszám : SO6510F2

GYORS, CSENDES ÉS BIZTONSÁGOS

Az Instant Comfort Aqua nagy teljesítményű fűtést kínál teljes nyugalomban, és még fürdőszobában is biztonságosan használható (IP21 védelem).

Két könnyen beállítható pozíciót kínál a szükségleteinek megfelelően: csendes beállítás, mely ideális hosszabb használatra, például olvasáshoz, tévénézéshez vagy alvás közben, és maximális teljesítményre való beállítás a gyorsabb és nagyobb teljesítményű fűtéshez.

A nagy hasznos szélesség és a ventilátor mindkét esetben egyenletes helyiségfűtést kínál a maximális kényelemért.

A ventilátor hűtés funkcióval is rendelkezik a kisebb terek lehűtésére a melegebb hónapok során.

Kompakt mérete és ergonomikus fogantyúja praktikus hordozást és tárolást tesz lehetővé.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Erős túlmelegedés esetén hangos riasztás hallatszik, bekapcsol egy fényjelzés és a készülék villanyáram ellátása megszűnik. A berendezés akkor kapcsol be ismét, ha lehűlt és visszaállt a normális működés.
Ez a funkció például a vízvezetékeket védheti meg télen. Ha a termosztát ún. non-frost állásban van, és a helyiség hőmérséklete 5°C körülire csökken, a fűtőberendezés automatikusan bekapcsol. Így a helyiség hőmérsékletét kb. 7°C értéken tartja.
Fontos, hogy hagyja lehűlni a berendezést, mielőtt összetekeri a kábelét. Ha nem használja a készüléket, tárolja száraz helyen.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Állítson minden kapcsolót kikapcsolt állásba, és húzza ki a készüléket a konnektorból.
Nem. A villanyáram- fogyasztás kizárólag a fűtőberendezés teljesítményétől függ.
A teljesítményszint/fűtött terület arány a kívánt hőmérséklettől, a külső hőmérséklettől és a ház szigetelésének minőségétől függ. Általánosságban alkalmazza a következő arányt: 100W/m².
A ventilátoros fűtőberendezés motorja a fűtőbetét nélkül működik.
Nem. Be kell tartania azokat a biztonsági előírásokat, amelyek fűtőberendezések fürdőszobában történő alkalmazását szabályozzák. Ellenőrizni kell, hogy a készülék kialakítása megengedi-e a lakás bármely helyiségében történő használatát, beleértve az olyan helyiségeket is, ahol fennáll a víz ráfröccsenésének veszélye, mint pl. a konyhában és a fürdőszobában - tájékozódásul olvassa el a használati útmutatót.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.