ROWENTA AIR CARE ULTIMATE EXPERIENCE CF4310F0

AIR CARE ULTIMATE EXPERIENCE CF4310F0
Innovatív hajápolás a haj sérülése nélkül
A Rowenta Ultimate Experience Air Care hajsütővas a hajsütés teljesen új élményéért lett megtervezve, a hagyományostól eltérő L alakban, a maximális kényelem érdekében és a hajat teljes mértékben védő, finom légáramlást biztosító Fresh Flow technológiával* felszerelt. Fedezze fel a forradalmi styling eszközt ezen hajsütővas formájában, amely a továbbfejlesztett funkciók egész sorával felszerelt, beleértve a Smart Memory funkciót, a Care előre beállított hőmérséklet funkciót és sok más egyéb funkciót. Az eredmény a remek frizura, legyen az hullámos haj vagy sűrű hajfürtök, vagy akár csábító fényű védett haj*.

Cikkszám : CF4310F0

* Független laboratórium által végzett vizsgálat vs. természetes haj Franciaország 2020

*Tudományosan bizonyított. Független laboratórium által végzett vizsgálat vs. Természetes haj, Franciaország 2020

A termékelőnyei

Ultimate Experience hajsütővas: Teljesen új stílus

A Rowenta Ultimate Experience Air Care hajsütővas a forradalmian új dizájn és a haj védelme továbbfejlesztett funkcióinak a kombinációja. Ez a hajformázás olyan egyedülálló eszköze, amely forradalmi megoldást jelent a mindennapi hajsütésnél. Tapasztalja meg az innovatív hajsütést, amely egyesíti a gondoskodást, a kényelmet és a teljesítményt. Az eredmény az egészséges haj és erőlködés nélkül készült rugalmas hajfürtök. Az új, bátor L forma egyszerű és intuitív használatot tesz lehetővé, amely erőlködéstől és kényelmetlenségektől mentessé teszi a szépségápolást. A Rowenta további fejlett technológiája, a Fresh Flow gyenge légáramlatot alkalmaz a túl forró levegő* ellensúlyozására, és ily módon védi a hajat* és rögzíti a hullámokat a készülék egyetlen mozdításával. A kényelmet és a védelmet kiváló funkciók sora egészíti ki: A hőmérséklet 8 pontos, 130 °C és 200 °C közötti beállításának lehetőségével olyan hajformázó eszköz áll rendelkezésére, amelyet minden hajtípusnál és minden stílusú hajformázásra használhat, - a hullámos hajtól kezdve egészen a göndörig - a hajat fényesebbé varázsolja és gyorsabb eredményeket érhet el, valamint Smart Memory és további funkciókkal felszerelt. Ultimate Experience: a hajsütés már soha nem lesz olyan mint azelőtt.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Hőmérséklet-beállítás 8  
Lágy levegő    
Hideg levegő fújása    
Bevonat Kerámia  
Funkciók Göndör frizura  
Henger átmérője 25  mm
Forma Kerek  
Állítható hőmérséklet 130 – 200 °C  °C
Kiegészítők 1: Hőálló védőkesztyű  
Kiegészítők 2: Hőálló alátét  
Hajvédelem és ergonómia
Alacsony hőmérsékleten is hatékony Nem alkalmazható  
Hideg kivitelű/megfogható csúcs    
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Kijelző LCD  
Hőmérsékletjelző    
Felmelegedési idő 30  s
Kefetartó tok Nem alkalmazható  
Beállítás-zárolás    
   
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
360°-os kábel    
Fűtőelem típusa Alumínium  
Színek Fehér  
   
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.