Menü

Mit jelent a 10 évesjavíthatóság?

A Rowenta elkötelezett amellett,
hogy termékeit meg lehessen javítani akár 10 éven át.


Hiszen a Rowentánál nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és hiszünk abban, hogy közösen képesek vagyunk csökkenteni a felesleges hulladék felhalmozást.

Mi a javíthatóság?

Rowenta Az Ön oldalán...

Termékeink a könnyű javíthatóság szerint vannak kialakítva.
Nagy mennyiségű készlet áll rendelkezésre pótalkatrészekből
(40 000 alkatrész van készleten Franciaországban Európa számára) annak érdekében,
hogy minél könnyebb legyen megjavítani amit szükséges, minél alacsonyabb áron.

A Rowenta mérnökei olyan javaslatokat tesznek, amelyek a napi használat tapasztalatain alapulnak azzal a céllal, hogy a termékek új generációja még könnyebben javítható legyen.
Az elkészült új termékek " 10 éven keresztül javítható" tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Rowenta vállalja, hogy a vásárlás napjától számítva átlagosan 10 évig fenntartja az összes alkatrészt, 2012-től kezdve szinte minden forgalomba hozott termékéhez *.

 

hogy minél hamarabb hozzá lehessen férni, azoknak a termékeknek az alktarészeihez, melyeket többé már nem gyártunk,a raktárkészlet fele ezeknek a termékeknek jövőbeli gyors alkatrészellátását biztosítja.

A javítás költsége gyakran kedvezőbb,
mint egy új készülék vásárlása, elsősorban azért, mert a pótalkatrészek ára folyamatosan csökken (2012 óta 30%-kal). A javítás semmilyen módon nem változtatja a termék minőségét és korlátozza a hulladék környezetre gyakorolt hatásait.

* 2016-ban a Groupe Seb termékeinek több, mint 95 %-át Európában adták el, melyek mind javíthatók. ( 22 %-nak ezek közül van maximum 1 vagy 2 olyan alkatrésze , melyek nem elérhetők, "elfogadható" áron)

Rowenta Közel Önhöz...

A Rowenta által képzett szakértőink a legjobb szolgáltatást nyújtják az Ön termékeinek, szakértőink mindig keresik az olyan megoldásokat melyek meghosszabbítják termékeinek életét.
Ma, világszerte több mint 6,500 hivatalos szakszervíz áll az Ön rendelkezésére, hogy minél hosszabb ideig tudja használni készülékeit, függetlenül attól, hogy hol vásárolta és használja a terméket.

Kattintson a gombra, hogy megtalálja a z Önhöz legközelebbi hivatalos szakszervízt. Ne felejtse el, először megnézni az online felületen, hogy nincsen-e már a problémára megoldási javaslat.

Szakszervíz keresése Gyakori Kérdések

6,500 hivatalos
szakszervíz

Javíthatóság egyetlen kattintással

Készülékének javítása nem is lehetne egyszerűbb
Szerződött szervízközpontjaink valamelyikének egyszeri meglátogatásával gyorsan és egyszerűen kicseréljük Rowenta készüléke meghibásodott alkatrészét.

A felgyorsított szervízelésnek köszönhetően garantálni tudjuk készüléke javíthatóságát a garanciális időszakon belül, és azon túl, további hosszú éveken át.

Alkatrészek és tartozékok, illetve kiegészítők egyetlen klikkelésre
Rowenta készülékéhez közvetlenül online is megrendelheti a szükséges tartozékokat vagy alkatrészeket.

Alkatrész rendelése
Egyszerű javítás

3D nyomtatás az egyszerű javíthatóságért és terméke tartós használatáért

A műanyag alkatrészek életre szóló biztosíthatósága érdekében 2016 Májusa óta a Rowentánál teszteljük az első olyan termékeket, amelyek javításához 3D nyomtatott alkatrészeket használtunk.

3D tlač
Felismertük,hogy ezek olyan termékek melyek megérdemlik a hosszú életet."
Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction
Interjú megtekintése
Összehasonlít