ROWENTA x KARL LAGERFELD Hajvágó Perfect Line TN152LF0

Hajvágó Perfect Line TN152LF0
Professzionális eredmények. Mesteri hajvágás.
A Perfect Line hajvágóval a frizurája mindig tökéletes lesz. 28 vágáshossz beállítási lehetőséggel, 6 fésűs toldóelemmel és 3 mikrobeállítással rendelkezik az elképzelései szerinti, pontos hajvágáshoz. Ez a férfi hajvágó professzionális motorral felszerelt a nagy hatékonyságú, egyetlen mozdulattal történő vágáshoz, vezetékkel történő vagy vezeték nélküli használattal. Extra hosszú vezeték nélküli működés - akár 2,5 órás akkumulátor-üzemidővel és az akkumulátor állapotát jelző LED-kijelző használatával - a gondtalan hajvágás érdekében. Ez a termék 15 éves* élettartamra tervezett pengékkel is felszerelt.

Cikkszám : TN152LF0

*a Groupe SEB társaság 30 termékének, a cégen belül 2022-ben végzett vizsgálatáról szóló jegyzőkönyve

A termékelőnyei

Tökéletes hajvágó az ikonikus hajvágáshoz

A Perfect Line hajvágó lehetővé teszi, hogy a 28 beállításnak, a 6 fésűs toldóelemnek és a 3 mikrobeállításnak köszönhetően pontosan az Ön igényeinek megfelelően történjen a hajformázás - tökéletes eredmény minden részletre kiterjedően. Élvezze a gondtalan használatot a professzionális motornak köszönhetően, amely rendkívül hatékony vágást biztosít, valamint az állapotjelzővel ellátott lítium-ion akkumulátornak köszönhetően, amely akár 2,5 órás gondtalan használatot biztosít.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Inox  
Motor fordulatszáma (f/p) 5200  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
0,5 mm  
Alkalmazási területek Haj  
Mikrobeállítási lehetőség Pengekioldó  
28  
1 - 25 mm  
25 mm  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 6  
Vágáshossz-pozíciók 28  
Men  
Vezeték nélküli működés 150 perc  
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete és piros  
Voltage 100–240  V
   
   
   
Levehető kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.