ROWENTA VOLUMIZER CV6135F0 FEHÉR

VOLUMIZER CV6135F0 FEHÉR
Fedezze fel az új 3D hajdúsítást
A hajdúsító Rowenta Volumizer hajszárító egy innovatív és intelligens hajformázó megoldás, amely gyönyörű hajtömeget, megjelenést és stílust biztosít a hajnak, így garantáltan Ön lesz a figyelem középpontja. Tapasztalja meg a 3D Volume Booster System hármas hatását: Hibrid technológia az akár 40%-kal nagyobb légáramlásért*, a hajtövek megemeléséért, 8 mm-es koncentrátor a formázáshoz és diffúzor a hihetetlenül nagy hajtömegért. Fedezze fel a konkurencia nélküli hajszárítót, amely számos praktikus funkcióval rendelkezik.

Cikkszám : CV6135F0

* Ugyanazon gyártó Powerline CV59-es sorozatú termékeihez képest

A termékelőnyei

Hajszárító Rowenta Volumizer CV6135F0

Páratlan hajszárítás, amely teljesen új dimenzióba emeli a hajformázást: A Rowenta Volumizer hajszárító háromszoros hatású hajszárítást biztosít az erőteljes légáramlásnak köszönhetően, amely megemeli a hajtöveket, biztosítja a formázást és hihetetlenül dúsít. A hibrid technológiával ellátott 3D Volume Booster rendszer az egyen- és váltóáramú motor előnyeit kínálja egyben, és akár 40%-kal nagyobb légáramlást* biztosít a hajtövek megemeléséhez. A 8 mm-es koncentrátor szárítás közben formázza a hajat, miközben a diffúzor dúsítja és fényessé varázsolja azt. Az eredmény egy figyelemre méltó hajtömeg amely sosem okoz csalódást. A 2400 Effiwattos szárítási teljesítmény nagy hatékonyságot biztosít, míg a fejlett hajápolási funkció és az ionizátor sima, kezelhető és ragyogóan fényes hajat eredményez. A megoldásokat kiegészíti a kompakt, könnyű szerkezetű és csendes működésű hajszárító kiváló formaterve, amely minden nap tökéletes eredményeket biztosít Önnek.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 1800  W
Teljesítmény 2400  Effiwatts
Levegősebesség (km/óra) 120  
Fúvócső méretei 8  mm
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa Hybrid motor  
Levehető rács    
Akasztókampó    
Energiatakarékos    
Műszaki jellemzők
Voltage 230  V
Színek Fehér és rooibos  
Egyebek Hideg levegő áramlás  
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.