ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0

PREMIUM CARE PRO CV7461F0
Ultra nagyteljesítményű professzionális szárítás, maximális volumennel és hajvédelemmel.

Ultra gondoskodó szárítás a haj egészségéért és csillogásáért

A Premium Care Pro hajszárító nagy szárítási teljesítményt kínál a tökéletesen formázott és védett hajért. A Respect funkció védi a haj természetes hidratáltságát, sima és csillogó hajfelületet biztosít*. Automatikusan vezérli a szárítás hőmérsékletét és sebességét, megakadályozza a haj töredezését és kócolódását. Az iongenerátor az argánolaj tartalmú exkluzív Cashmere Keratin felülettel kombinálva csillogást biztosít és megakadályozza a gubancolódást. Az aktív diffúzor masszírozza a fejbőrt és varázslatos volument kölcsönöz

Cikkszám : CV7461F0

*Ugyanannál a terméknél végzett teszt egy független laboratóriumi tanulmány során általános szárításhoz képest maximális beállítás esetén, Franciaország, 2010. június.

*Ugyanannál a terméknél végzett teszt egy független laboratóriumi tanulmány során általános szárításhoz képest maximális beállítás esetén, Franciaország, 2010. június.

ROWENTA PREMIUM CARE PRO ACTIVE DIFFUSER SZÁRÍTÓ: NAGY VOLUMENŰ ÉS CSILLOGÓ, TÖKÉLETESEN VÉDETT HAJ

Puha, ragyogóan csillogó, nagy volumentű és könnyen formázható... a Premium Care Pro Active Diffuser szárító minden fronton tökéletes eredményt biztosít. Ez a nagy teljesítményű szárító 2400 W teljesítménnyel rendelkezik a gyors és hatékony hajszárításért. A Respect funkció automatikusan beállítja a levegőáramlás hőmérsékletét és sebességét, hogy védje a haját a dehidratáció okozta sérüléssel szemben.* Az iongenerátor és az egyedi Cashmere Keratin felület kombinációja argánolajjal sima, ragyogóan csillogó és könnyen formázható egészséges hajat biztosít. Az aktív diffúzor masszírozza a fejbőrt, segíti annak vérellátását, hat a hajhullás ellen és stimulálja a hajnövekedést, ugyanakkor varázslatos volument kölcsönöz a hajnak a gyökerektől a hajvégekig és kontúrozza a hajfürtöket. A hideg levegő funkció a végén fixálja a frizurát a kívánt formában, hogy egész nap tartson. A 6 pozíció közötti választási lehetőséggel a Premium Care Pro szárító magában foglal mindent, amire szüksége van a tökéletes hajformához.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2400  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
Sebességfokozatok 2  
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata Kasmír keratin  
Szőkítő feltét 1  
   
Hajvédelem és ergonómia
Hajkímélő hőmérséklet-beállítás    
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Akasztókampó    
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 1.8  m
Színek Hófehér és fémfahéjas rózsaszín  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.