ROWENTA FOREVER SHARP 3 v 1 TN6000F5 fekete

FOREVER SHARP 3 v 1 TN6000F5 fekete
Önélező Forever Sharp szakállvágó: penge cseréjének szüksége nélkül borotvál, vág és formáz

TN6000F5 váltja az TN6000F4-et. A Rowenta Forever Sharp hibrid szakállvágóval minden nap remek szakállal jelenhet meg bárhol. Ez a 3 az 1-ben sokoldalú és vízálló szakállvágó, formázó és borotva* 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengéket tartalmaz, amelyeket sohasem kell cserélni. Válassza a rendkívül hatékony és pontos borotválkozást, egyetlen mozdulattal. A Forever Sharp felülmúlhatatlan nagy akkumulátor kapacitást kínál, amely egyetlen feltöltéssel** akár 2 hónapos működést biztosít, így hűséges társsá válik a szakáll tökéletes gondozásánál.

* A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye.

** Heti 3 alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál.

Cikkszám : TN6000F5

A termékelőnyei

Önélező Forever Sharp szakállvágó: a penge cseréjének szüksége nélkül borotvál, vág és formáz

Tökéletesen éles pengék a tökéletes, ápolt megjelenésért. A sokoldalú Forever Sharp szakállvágóval, amely 3 az 1-ben eszközt kínál, szakállt vághat, formázhat és borotválkozhat is egyben.* Az önélező, 100 %-os rozsdamentes acél pengéket emellett sohasem kell cserélnie. Ez a szakállvágó gép három fésűs toldóelemmel (1, 3, 5 mm) ellátott, tehát ideális eszköz minden hosszúságú szakáll vágásához. A Forever Sharp férfi szakállvágó pontos vágást kínál egyetlen mozdulattal, valamint akár 120 perces, felülmúlhatatlan akkumulátor kapacitást, ami annyit jelent, hogy feltöltés után 2 hónapig egyáltalán nem igényli a további töltést**. A gyorstöltő funkciónak köszönhetően, amely 4 perc alatt elegendő energiát biztosít a teljes vágáshoz*, a készülék sohasem hagyja cserben! A vezeték nélküli szakállvágó továbbá akkumulátor töltöttség-jelzővel és praktikus USB töltőkábellel is ellátott. A kompakt és könnyű Forever Sharp szakállvágó jól tartható, vízálló és kivehető pengével rendelkezik, amely könnyen tisztítható és tökéletesen higiénikus * A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos zsilettpenge, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye. ** Heti 3 alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállhossz-pozíciók 4  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
Vezeték nélküli működés 120 min  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Voltage 100–240  V
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.