ROWENTA COMPACT PRO CV4750F0

COMPACT PRO CV4750F0
Professzionális hajszárító kompakt kivitelben

Férfiaknak tervezett hajszárító A NOMAD hajszárító a férfiak aktív életstílusához van igazítva. Kompakt, mégis nagy teljesítményű, a praktikus formatervének köszönhetően pedig tökéletes választást jelent a megjelenésére valamit adó férfinak. Magas légáramlási sebességet kínál az azonnali hajszárításhoz, és a különböző hőmérséklet és sebesség beállítások is hasznosak. A praktikus, lehajtható fogantyú megkönnyíti az utazások során történő szállítást.

Cikkszám : CV4750F0

TÖKÉLETES HAJSZÁRÍTÓ FÉRFIAKNAK

A NOMAD tökéletes hajszárító a megjelenésükre odafigyelő férfiaknak.

A gyors és hatékony hajszárítás mellett praktikus dizájnjával is elnyeri a tetszését.

A 2200 W energiafelvételű, nagy teljesítményű motorral, a 100 km/ó sebességű levegő áramlással, a három hőmérséklet és két szárítási sebesség beállítással a hajszárító gyorsan gondoskodik az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő eredményekről.

Kompakt méretei és a lehajtható fogantyúja ugyanakkor egyszerűbbé teszik a tárolást és hordozást, hogy a hajszárítót bárhol és bármikor használhassa.

Mindezt a hideg levegő funkció egészíti ki a frizura fixálásáért, valamint a különösen hosszú tápkábel az optimális elérésért.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Levegősebesség (km/óra) 100  
Nem elérhető Nem elérhető Nem elérhető
Hőmérséklet-beállítás 3  
Nem elérhető Nem elérhető 3  
Sebességfokozatok 2  
Nem elérhető Nem elérhető 2  
Hideg levegő fújása    
Nem elérhető Nem elérhető    
Szőkítő feltét 1  
Nem elérhető Nem elérhető 1  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
Nem elérhető Nem elérhető    
Levehető rács    
Nem elérhető Nem elérhető    
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
Nem elérhető Nem elérhető    
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220–240  V
Színek Fekete  
Nem elérhető Nem elérhető Szürke  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.