ROWENTA COMPACT PROTM CV4721F0

COMPACT PROTM CV4721F0
Professzionális hajszárító kompakt kivitelben

A Compact Pro ötvözi a 2200 W teljesítményt az ion generátorral a nagy teljesítményű szárításért és lenyűgözően csillogó hajért. Ez a hajszárító 6 beállítást kínál, melyekkel hajszárítás közben is módosíthatja a levegő áramlását és hőmérsékletét, valamint egy volumennövelő fúvókát a tökéletes hullámkontúrért.

Cikkszám : CV4721F0

MAGAS HATÉKONYSÁGÚ HAJSZÁRÍTÁS ÉS LENYŰGÖZŐ CSILLOGÁS

A Compact Pro hajszárító varázslatos frizurákat biztosít a magas, 2200 W teljesítménynek köszönhetően.

A teljesítmény a frizura tökéletes kinézetével párosul, mivel az ion generátor semlegesíti a sztatikus elektromosságot, valamint sima, puha és ragyogóan fényes hajat biztosít kócolódás nélkül.

A hat beállítás lehetővé teszi a levegőáramlás és hőmérséklet beállítását hajszárítás közben, a volumennövelő fúvóka segít megformázni a tökéletes hullámokat, a koncentrátor pedig tökéletes és nagyon precíz végső kialakítást biztosít.

A hideg levegő funkció ráadásul hosszútávon fixálja a frizurát.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
Nem elérhető 3  
Sebességfokozatok 2  
2  
Nem elérhető 2  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Rács bevonata Kerámia  
Kerámia  
Egyéb  
Nem elérhető
Szőkítő feltét 1  
1  
1  
1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Statikus  
Statikus  
Nem elérhető
   
   
   
Nem elérhető
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
   
   
   
Kényelmes fogás    
   
   
Nem elérhető
Levehető rács    
   
   
   
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220–240  V
Színek Szürke  
Fehér  
Fekete és szürke  
Fekete  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.