ROWENTA COMPACT PROTM CV4721F0

COMPACT PROTM CV4721F0
Professzionális hajszárító kompakt kivitelben

A Compact Pro ötvözi a 2200 W teljesítményt az ion generátorral a nagy teljesítményű szárításért és lenyűgözően csillogó hajért. Ez a hajszárító 6 beállítást kínál, melyekkel hajszárítás közben is módosíthatja a levegő áramlását és hőmérsékletét, valamint egy volumennövelő fúvókát a tökéletes hullámkontúrért.

Referencia szám : CV4721F0

MAGAS HATÉKONYSÁGÚ HAJSZÁRÍTÁS ÉS LENYŰGÖZŐ CSILLOGÁS

A Compact Pro hajszárító varázslatos frizurákat biztosít a magas, 2200 W teljesítménynek köszönhetően.

A teljesítmény a frizura tökéletes kinézetével párosul, mivel az ion generátor semlegesíti a sztatikus elektromosságot, valamint sima, puha és ragyogóan fényes hajat biztosít kócolódás nélkül.

A hat beállítás lehetővé teszi a levegőáramlás és hőmérséklet beállítását hajszárítás közben, a volumennövelő fúvóka segít megformázni a tökéletes hullámokat, a koncentrátor pedig tökéletes és nagyon precíz végső kialakítást biztosít.

A hideg levegő funkció ráadásul hosszútávon fixálja a frizurát.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Teljesítmény 2200  W
2200  W
2300  W
2300  W
Hőmérséklet-beállítás 3  
3  
3  
3  
Sebességfokozatok 2  
2  
2  
2  
Hideg levegő fújása    
   
   
   
Rács bevonata Kerámia  
Nem elérhető Kerámia  
Egyéb  
Szőkítő feltét 1  
1  
1  
1  
Diffúzor feltét típusa Standard  
Nem elérhető Statikus  
Statikus  
Iongenerátor    
   
   
   
Motor típusa DC motor  
DC motor  
DC motor  
DC motor  
Összecsukható    
   
   
   
Kényelmes fogás    
Nem elérhető    
   
Levehető rács    
   
   
   
Kompakt    
   
   
   
Akasztókampó    
   
   
   
Elektromos feszültség 220–240  V
220–240  V
220–240  V
220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
1.8  m
1,8  m
1,8  m
Színek Szürke  
Fekete  
Fehér  
Fekete és szürke  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.