ROWENTA COMPACT POWER CYCLONIC RO4873EA bordó

COMPACT POWER CYCLONIC RO4873EA bordó
Teljesítmény és ergonómia kompakt méretben
A Rowenta Compact Power XXL porszívó kompakt formában meggyőző kapacitást kínál a mindennapi takarításhoz és a porszívózás kellemes élményét nyújtja. A 2,5 literes XXL kapacitás ideális a lakóhelyiségek széles skálájának a kitakarításához - nagyobb autonómiát és a porgyűjtő edény gondmentes kiürítését biztosítja - amelyhez a mélytisztítást végző Effitech motorral és fejlett ciklon technológiával van felszerelve, a mindennapi porszívózáshoz és a hosszantartó teljesítményhez.

Cikkszám : RO4873EA

A termékelőnyei

Rowenta Compact Power XXL porszívó

A Rowenta Compact Power XXL porszívó erős szívóteljesítményét és impozáns kapacitását egyetlen kompakt formában egyesíti és ideálisan használható bármely otthoni környezetben. A 2,5 literes, XXL kapacitás könnyebb takarítást és a porgyűjtő edény kevesebb ürítését teszi lehetővé, és a porszívó a kompakt méreteinek köszönhetően gondmentesen tárolható - a készülék még a legkisebb szekrényekben is elhelyezhető. Fedezze fel a legnagyobb kényelem érdekében tervezett porzsák nélküli porszívót a könnyen kiüríthető porgyűjtő tartállyal, amelynek a használata ennél könnyebb már nem lehet. A porszívónál a ciklontechnológiának köszönhetően a hosszantartó eredmények mindig karnyújtásnyira vannak, a mélytisztítási eredmények és a pornak a beszívott levegőből való kiszűrése érdekében. Mindezen tulajdonságok, valamint az Effitech Motor technológia és a nagy hatékonyságú szívófej kombinációja kiváló takarítási eredményt biztosítanak minden nap.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Hatékonyság
Your habits Deep and unlimited cleaning  
Energiahatékonyság
Zajszint 75  dB(A)
Szűrőrendszer
Szűrési szint(ek) 3  
Kényelmi funkciók
Fogantyú Klasszikus fogantyú Easy Brush tisztítókefével  
Manőverezhetőség 1 db 360°  
Teljesítményszabályozó rendszer Manuális  
Parkolás rendszer 1  
Maximális porszint jelző    
Szállítófogantyú    
Kiegészítők
Cső Teleszkópos fém cső  
Parkettafúvóka Softcare    
2 az 1-ben réstisztító fej    
Kárpittisztító fej    
Mini Turbo Brush    
Opcionális kiegészítők
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Animal care    

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ellenőrizze, hogy a tartozékok, cső és gégecső nincsenek-e teljesen vagy részben elzáródva, illetve a szűrők nem tömítődtek-e el.
A porszívójába épített túlmelegedés-gátló megszakító aktiválódott. Tisztítsa meg a motorszűrőt, cserélje ki a mikroaktív szűrőt (típus szerint), valamint a porzsákot, vagy ürítse ki a portartályt. Ezt követően várjon 30 percet a készülék újbóli beindítása előtt.
Ha a tápkábel visszahúzódáskor lelassul, húzza ki teljesen és nyomja meg a visszahúzó gombot.
Ennek több oka lehet:
• Ha a keresztfej-szabályozó nyitott pozícióban van, zárja le.
• A vákuum blokkolva van: Ellenőrizze a csövet, a szívófejet és a gégecsövet.
• Ha a tartály vagy a portartály tele van, cserélje ki vagy ürítse ki (modelltől függően).
• Ha a szűrőrendszer tömődött el, tisztítsa ki, vagy cserélje ki.

Ha a probléma nem szűnt meg, keresse fel a hivatalos szakszervizt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az elektromos szívókefe egy motorral hajtott forgó kefe, amely nagy hatékonyságú tisztítást tesz lehetővé és így képes kiszedni a cérnát, hajat és állati szőrt a szőnyegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.