ROWENTA X-Combo Allergy+ 3v1 Vacuum & Mop GZ3039WO

X-Combo Allergy+ 3v1 Vacuum & Mop GZ3039WO
Hibrid takarítógép kemény felületű padlókhoz a Rowentától: Porszívózás és felmosás egy időben
Az ultrakönnyű Rowenta X-Combo 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó és elektromos felmosó összekapcsolja a hatékony porszívózást és az aktív felmosást két forgó mop felmosóval, így felére csökkenti a takarítási időt, és kiváló takarítási eredményeket biztosít minden típusú kemény padlón. Az elektromos mop és vezeték nélküli porszívó kombinációját kiegészítik a Rowenta legújabb tisztítási technológiái: Aerospin technológia a rendkívül gyorsan forgó felmosórongyhoz, sokoldalú tisztítási módok az önálló felmosáshoz, az önálló porszívózáshoz vagy mindkét funkcióhoz egyszerre, hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor a lenyűgöző autonóm működéshez és még sok más funkció. Mindez vezeték nélkül az Ön legnagyobb kényelme érdekében

Cikkszám : GZ3039WO

*Vizes felmosásnál, boost funkcióval

A termékelőnyei

Az erőteljes porszívózás és az aktív feltörlés kombinációja a vezeték nélküli gyors és egyszerű takarítás érdekében, feleannyi idő alatt.

Az egyedülálló Rowenta X-Combo 2 az 1-ben vezeték nélküli porszívó és elektromos felmosó egy hibrid takarítógép minden típusú kemény padlóhoz, amelyet úgy terveztek, hogy a felére csökkentse a takarítási időt. Az aktív forgó felmosó a nagy teljesítményű vezeték nélküli rúdporszívóval kombinálva egyidejű porszívózást és rendkívül gyors felmosást biztosít, a készülék továbbá a Rowenta exkluzív Aero Spin technológiájával van felszerelve, a kompromisszumok nélküli, hosszan tartó eredmények érdekében. Élvezze a vezeték nélküli takarítást a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorral, amely akár 60 percig* is kitart, az ultrakönnyű, minden igényt kielégítő takarítás érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Színek Fekete és kék  
Your habits Cleaning and suction 2 in 1  
Vízben is használható kategória NEDVES ÉS SZÁRAZ  
Technológia Cyclonic Technology hatékony légáramlat rendszer  
Teljesítmény 215  W
Energiaforrás    
Porszákos kapacitás 0.55  L
Töltési idő 4  h
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
Unit Battery weight 450  g
Zajszint 79  dB(A)
Hordozó-fogantyú    
Tömeg 3,5  kg
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Nézze meg a tartozékbolt exkluzív ajánlatait

Dokumentáció

Gyakori kérdések

A porszívójába épített túlmelegedés-gátló megszakító aktiválódott. Tisztítsa meg a motorszűrőt, cserélje ki a mikroaktív szűrőt (típus szerint), valamint a porzsákot, vagy ürítse ki a portartályt. Ezt követően várjon 30 percet a készülék újbóli beindítása előtt.
Ennek több oka lehet:
• Ha a keresztfej-szabályozó nyitott pozícióban van, zárja le.
• A vákuum blokkolva van: Ellenőrizze a csövet, a szívófejet és a gégecsövet.
• Ha a tartály vagy a portartály tele van, cserélje ki vagy ürítse ki (modelltől függően).
• Ha a szűrőrendszer tömődött el, tisztítsa ki, vagy cserélje ki.

Ha a probléma nem szűnt meg, keresse fel a hivatalos szakszervizt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.