ROWENTA EOLE COMPACT VU6210F0

EOLE COMPACT VU6210F0
Mindig megfelelő légáramlási sebesség

A Rowenta Eole Compact álló ventilátorban a tökéletes légáramlás találkozik az elegáns formatervvel. A jobb elosztást és nagy forgási szöget biztosító 3D légáramlási technológiának köszönhetően a ventilátor teljes irányítást, egyszerű hordozást és számos praktikus funkciót kínál, és tökéletesen illik minden háztartásba.

Cikkszám : VU6210F0

A termékelőnyei

Rowenta Eole Compact álló ventilátor: Teljesen állítható 3D légáramlás

Amikor frissítésről van szó, a teljesítménynek nem kell a formaterv rovására mennie. A Rowenta Eole Compact mini álló ventilátor ideális légáramlást és elegáns megjelenést kínál. A 3D technológiának köszönhetően a légáramlás mindig ideális, a függőlegesen állítható rácstájolás és a széles forgási szög pedig jobb levegőelosztást biztosít. A készülék ugyanolyan légáramlási sebességet kínál, mint a hagyományos három lapátos asztali ventilátorok*. A kis ventilátor modern, keskeny és kompakt formaterve ugyanakkor kiválóan illik minden háztartásba. A 3 fordulatszám beállítási lehetőségnek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez, a nagyobb rács jobb levegőelosztást biztosít, a csendes mód pedig zavaró zaj nélkül frissít. Ehhez jön hozzá a könnyű forma, az integrált nyél a könnyű hordozásért, és sok más praktikus funkció, melyek nagyobb kényelmet kínálnak, mint a praktikus tápkábel elhelyezés, a 8 órás időzítő, automatikus beállítás és környezetbarát automatikus kikapcsolás 12 óra után.   * A három lapátú Rowenta VU2110 10“ ventilátor légáramlásával összehasonlítva

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

KÉNYELEM A HASZNÁLATBAN
Kezelőpanel Elektromos  
Beállítások száma 3  
Fogantyú    
Időzítő    
Védőrács LED  
INTELLIGENCIA
Egyéb ORIENTABLE GRID  
BIZTONSÁG
Automatikus kikapcsolás    
Jelzőfény    
IP 20  
TECHNIKAI SAJÁTOSSÁGOK
Frekvencia 50/60  Hz
Tropical motor    
Hangerősség Very quiet (<45 db(A))  
Sebességek száma 3 sebesség  
Időzítő / Auto-off    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Mindig ellenőrizze a készülék, a tápcsatlakozó és a tápkábel állapotát. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságra minden tárgytól (függöny, falak, aeroszolok, stb…). Soha ne engedje, hogy víz kerüljön a készülékbe. Ne érintse meg a készüléket nedves kézzel. Működtetés előtt győződjön meg a következőkről: a készülék a gyártói utasítások szerint van összeszerelve, stabil, erős felületen áll és a megfelelő helyzetben van (függőlegesen, a lábain áll). Ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megfelel-e a készülék adattábláján feltüntetett értéknek. Ellenőrizze, hogy földelt tápkábellel kell-e használni a készüléket.
Mindig kapcsolja ki, és húzza ki a konnektorból, mielőtt megmozdítaná.
Szokásos esetben a lakás azon részébe kell tenni, ahol fel kell frissíteni a levegőt. Tartsa a készüléket legalább 50 cm távolságban minden tárgytól (falak, függöny, aeroszolok…). Ne felejtse el, hogy vannak vízszintes és függőleges típusok is. Ezek legtöbbje állítható, így lehetséges a típust a rendelkezésre álló tértől és a belső dekorációtól függően kiválasztani.
Igen, a rendszer lehetőséget nyújt bármely rovarirtó tabletta használatára.
Fontos, hogy kihúzza a ventilátort a konnektorból, mielőtt bármilyen karbantartási munkába fogna. A készülék áttörölhető egy nedves ruhával, de víz nem kerülhet bele. Az elülső rács tisztításához használjon porszívót. Soha ne használjon karcoló hatású anyagot, amely ronthatja a készülék külső megjelenését.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, a ventilátor automatikusan forog balról jobbra, azután vissza és így megmozgatja a levegőt az egész helyiségben. Ha a felhasználó egyetlen helyre kívánja koncentrálni a légáramot, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.
Ez a rendszer a ventilátor által keltett légmozgást felhasználva szúnyogellenes szert szór szét.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.