ROWENTA Eclipse 3 az 1-ben légtisztító, fehér QU5060F0

Eclipse 3 az 1-ben légtisztító, fehér QU5060F0
Tisztít. Fűt. Frissít.

Az Eclipse 3 az 1-ben légtisztító a tökéletes megoldás az otthonába! Ez a többfunkciós készülék kombinálja a légtisztítót, a fűtőberendezést és az oszlopventilátort. Egész évben biztosítja az Ön kényelmét, és egyben a tiszta levegő állandó áramlásának forrása. A praktikus nappali és éjszakai beállítások automatikusan módosítják a teljesítményt, a téli diszkrét, de erőteljes fűtéstől kezdve egészen a nyári páratlan csendes felfrissülésig. Vagy válasszon több sebesség, üzemmód és oszcillációs szög közül a személyre szabott használathoz! Mindezt korlátlan mennyiségű megtisztított levegővel, amely 99,99%-ban* mentes az akár 0,1 mikron méretű szennyeződésektől - beleértve a port, az allergéneket és a baktériumokat -, valamint a H1N1 vírus 99%-át.

*Külsős laboratórium által végzett vizsgálat, a készülék 2 óra üzemelés mellett megszűri a 0,1 mikrontól nagyobb részecskék 99,99%-át, legnagyobb sebességnél, 2022

Cikkszám : QU5060F0

*Külső laboratórium által végzett vizsgálat, a készülék 2 óra üzemelés mellett megszűri a 0,1 mikronnál nagyobb részecskék 99,99%-át, legnagyobb sebességnél, 2022 **Külső laboratórium által H1N1 típusú víruson végzett vizsgálat, a készülék maximális sebessége mellett, 2022-ben

A termékelőnyei

Rowenta Eclipse 3 az 1-ben légtisztító: Megoldás, amely tisztít, fűt és hűt

Érezze jól magát egész évben, és védje meg otthonát a szennyezett levegőtől, mindezt egyetlen készülékkel. Az Eclipse 3in1 egy légtisztító, fűtőberendezés és ventilátor egy praktikus megoldásban, amely eltávolítja a levegőből a szennyeződéseket, például a H1N1 vírust, hogy Ön jól érezze magát. Fedezze fel a rendkívül csendes készüléket, amely télen kiváló fűtést, nyáron pedig páratlan felfrissülést biztosít. A nappali és éjszakai üzemmód automatikusan beállítja a teljesítményt: Csak kényelmesen dőljön hátra és pihenjen!

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TECHNOLÓGIA
Termékek típusa Légtisztító  
Technológia típusa Szűrés  
Melegítő funkció    
TELJESÍTMÉNY
Páramentesítési kapacitás/nap ÜZEMIDŐ  
Sebességfokozatok száma 12  
Szűrési szint 2 szűrési szint  
INTELLIGENCIA
Automatikus üzemmód    
Éjszakai mód    
Páratartalomszint-beállítás ÜZEMIDŐ  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Automatikus kikapcsolás    
Kezelőpanel Elektromos  
LCD-kijelző    
Időzítő 12  h
Késleltetett indítás IGEN  
Szűrőcsere jelzőfény    
Hangulatvilágítás    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
EGYÉB TULAJDONSÁGOK
Színek EZÜST  
A csomag részét képező további kiegészítők SZILÁRD RÉSZECSKE SZŰRŐ H13 1820006018 QTY 2 ELŐSZŰRŐ 1820006020 QTY 2  
Szűrők száma 2  
Szűrők ELŐSZŰRŐ + SZILÁRD RÉSZECSKE SZŰRŐ:  
Jogi megjegyzések
Rendelete (EU) 2015/1188 : környezettudatos tervezésére A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra alkalmas!  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.