ROWENTA FOREVER SHARP ULTIMATE XPERT TN6200F4

FOREVER SHARP ULTIMATE XPERT TN6200F4
Vág, formáz és borotvál a szakáll gondozása érdekében

Fedezze fel az egyedi férfi szakállvágót! A Rowenta Forever Sharp Ultimate Xpert szakállvágó segít a tökéletes stílus kialakításában és a szakállformázásban, a simára borotválástól kezdve egészen a közepes hosszúságú szakállig. A borotva tökéletes borotválást biztosít 0 mm-es pontossággal. A titánbevonatú, 100 %-osan rozsdamentes acél pengéket sohasem kell cserélni - hosszantartó élesség és egy mozdulattal történő tökéletes vágás, még sűrű szakáll esetén is. Ez a szakállvágó technológiailag fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyekre minden körülmények között számíthat.

Cikkszám : TN6200F4

*Az akkumulátor kapacitás csupán a „Forever Sharp“ pengénél kerül tesztelésre

A termékelőnyei

Rowenta Forever Sharp Ultimate Xpert szakállvágó: Vág, formáz és borotvál a szakáll gondozása érdekében

A Rowenta Forever Sharp Ultimate Xpert férfi szakállvágó technológiailag fejlett, többfunkciós és professzionális szintű megoldás a tökéletes stílus elérése érdekében, még a legsűrűbb szakáll esetén is. A szakáll gondozására szolgáló három eszközzel felszerelt: pontos vágást biztosító készülék a részletek formázásához, Forever Sharp penge a borotválkozáshoz és rövid szakáll ápolásához, és hagyományos penge a félhosszú szakáll vágásához. A szakállvágó Forever Sharp pengéi titán bevonatúak és a percenként 8000 fordulatszámú, nagyteljesítményű motorral együtt egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást biztosítanak. A további megbízható és továbbfejlesztett funkciók közé tartozik a lithium-ionos akkumulátor, amely akár 120 perc* autonóm használatot biztosít, a 90 perc alatti, gyors töltés és az akkumulátor töltöttségi állapotát megjelenítő praktikus digitális kijelző - a gondtalan vágás érdekében. Mindezt kiegészíti a praktikus használatot lehetővé tevő kompakt, 100 %-osan vízálló dizájn és a tökéletes higiénia, valamint a biztonságos tárolást és hordozást biztosító, ütésálló tok.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 8000  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
1 mm  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.5 to 17mm  
Szakállhossz-pozíciók 15  
Szitaborítású miniborotva    
7  
3 day beard and long beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Elemek száma 1  
Men  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 90  min
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LCD  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Kék  
Voltage 100–240  V
Tápkábel hossza 1  m
A csomag részét képező további kiegészítők Skin Comfort kiegészítő szakáll- és testszőr vágáshoz  
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe Fekete  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.