ROWENTA x KARL LAGERFELD ROWENTA x KARL LAGERFELD CF961LF0

ROWENTA x KARL LAGERFELD CF961LF0
Professzionális szintű hajformázás, 25 %-al fényesebb haj*
A Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist forgókefés légfúvásos hajformázó megkönnyíti a professzionális hajszárítási technika otthoni elsajátítását. A Pro Dual Motion technológia az automatikusan forgó kefével elvégzi a munkát Ön helyett, oly módon, hogy száradás közben kondicionálja és formázza a hajat, míg az ionizátor a Keratin & Glow felülettel együtt ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. A minden hajhosszhoz megfelelő két kefével nap mint nap olyan elegáns, sima frizurákat készíthet, vagy rugalmas hullámokat érhet el, mintha egy fodrász készítette volna - mindezt az ergonomikus kialakítású, divatos dizájnnak köszönhetően.

Cikkszám : CF961LF0

*%-os átlag, a természetes módon szárított hajhoz képest. Független laboratórium által végzett vizsgálat, Franciaország 2021

A termékelőnyei

Forgókefés légfúvásos hajformázó professzionális hajszárításhoz a ragyogóan szép, fényes haj érdekében

Élvezze a remek frizurát minden nap a Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist forgókefés légfúvásos hajformázó segítségével, amely olyan, mintha egy fodrász készítette volna. A Pro Dual Motion automatikus rotációs kefe a professzionális fodrásztechnikákat utánozza a haj megszárításához, míg az ionizátor és a Keratin & Glow felület szép fényessé varázsolja a hajat. Fedezze fel a 2 az 1-ben szárítást és formázást, amely olyan, mintha hajszalonban készült volna, nap mint nap.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Eredmény/beállítások
Teljesítmény 630-750W  W
Műszaki jellemzők
Elektromos feszültség 220–240  V
Színek Fekete és piros  
A csomag részét képező további kiegészítők 38 mm-es és 50 mm-es henger alakú kefe  
Csatlakozó színe Fekete  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Shape    
Drying    
Blow dry    
Others    
Loose curl    
Straighten    
Dry and shape    

Dokumentáció