ROWENTA SIGNATURE PRO AC CV7846F0

SIGNATURE PRO AC CV7846F0
PROFESSZIONÁLIS ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HAJSZÁRÍTÁS, TÖKÉLETES EREDMÉNYEK EGYEDI CSILLOGÁSSAL
GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAKEZELÉSA Signature Pro AC hajszárító a statikus feszültséget csökkentő iongenerátornak köszönhetően gyorsan és hatékonyan nyújt professzionális minőségű eredményeket a lágy, kezelhető, ragyogó fényű hajért. Ez a nagy teljesítményű hajszárító ötvözi az AC motort a hosszú élettartammal és nagy, akár 100 km/ó sebességű légáramlással.

Cikkszám : CV7846F0

A PROFESSZIONÁLIS SZÁRÍTÓ ERŐ ÉS A TÖKÉLETES CSILLOGÁS ÖTVÖZÉSE

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményi szintet nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért. Az iongenerátor puha, csillogó és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a haj sztatikus elektromosságát és a kócolódást. A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/ó levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít, a haj kiszáradása nélkül. A három tartozék különböző típusú hajformázásokat tesz lehetővé: az ultra vékony 6 mm-es koncentrátor és a vékony 9 mm-es koncentrátor nagyobb pontosságot és tökéletes formázást biztosít, egészen a legapróbb részletekig, a diffúzor pedig nagyobb hajtömeget biztosít a göndör hajnak. A tökéletesen megtervezett ergonómia kéz a kézben együtt jár a tökéletes hideg levegőlökettel, amely hosszú időre tartást biztosít a frizurának. Signature Pro AC hajszárító: kiváló hajszárítási eredmények, szép fényes hajjal.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Professional motor (AC)  
6  
Színek Fekete és aranyszínű  
Voltage 220–240  V
Levegősebesség (km/óra) 100  
Szárítási sebesség g/perc  g/min
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 2  
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Kiegészítők 1: 6  
Kiegészítők 2: 9  
Levehető rács    
Akasztókampó    
   
   
   
   

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.