ROWENTA SIGNATURE PRO AC CV7840F0

SIGNATURE PRO AC CV7840F0
GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FRIZURAKEZELÉS

Gyors és professzionális frizuraformázás

A Signature Pro AC szárító professzionális minőségű eredményeket biztosít gyorsan és hatékonyan a professzionális AC motornak és a statikus elektromosságot csökkentő iongenerátornak köszönhetően a sima, egészséges és könnyen formázható, ragyogó csillogással gazdagított hajért. Ez a nagy teljesítményű hajszárító ötvözi az AC motort a hosszú élettartammal és nagy, akár 100 km/h levegősebességgel.

Cikkszám : CV7840F0

ROWENTA SIGNATURE PRO AC SZÁRÍTÓ: A PROFESSZIONÁLIS SZÁRÍTÓ ERŐ ÉS A TÖKÉLETES CSILLOGÁS ÖTVÖZÉSE

A Signature Pro AC szárító kiváló teljesítményt nyújt a professzionális minőségű eredményekért és a haj ragyogó csillogásáért. Az iongenerátor puha, csillogó és könnyen formázható hajat eredményez azáltal, hogy csökkenti a statikus elektromosságot és a kócolódást. A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartósság garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül. A 3 tartozék toldóelem széles frizura formázási lehetőségeket nyújt: az ultra vékony 7 mm koncentrátor és a vékony 9 mm koncentrátor nagyobb pontosságot biztosít a haj formázásánál az utolsó részletig, a diffúzor a természetes volumenről gondoskodik és jobban körvonalazza a hullámos hajat. Továbbá precíz tervezésű ergonómia a könnyű fogásért, valamint végső hideg levegő funkció, mely hosszú időre fixálja a frizurát. Signature Pro AC szárító: minőségi frizura gyönyörű csillogással.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Iongenerátor    
Voltage 220–240  V
Levegősebesség (km/óra) 100  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 2  
Diffúzor feltét típusa Statikus  
   
Levehető rács    
Akasztókampó    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.