ROWENTA SIGNATURE PRO AC COPPER FOREVER CV781F0

SIGNATURE PRO AC COPPER FOREVER CV781F0
GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS FORMÁZÁS

GYORS ÉS PROFESSZIONÁLIS HAJFORMÁZÁS

A Signature Pro AC hajszárító gyors és professzionális eredményeket nyújt. Ez a nagyteljesítményű hajszárító a professzionális AC motort ötvözi a hosszú élettartammal és magas, akár 100 km/h légáramlási sebességgel, ezért tökéletesen precíz és gyors hajszárítást kínál.

Cikkszám : CV7819F0

ROWENTA SIGNATURE PRO AC HAJSZÁRÍTÓ: PROFESSZIONÁLIS ERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY HOSSZÚ ÉLETTARTAMMAL

A Signature Pro AC hajszárító kiváló teljesítményt nyújt a professzionális-szintű végeredményekért és a haj ragyogó csillogásáért. A professzionális AC motor a hosszú élettartam és tartós teljesítmény garanciája, az akár 100 km/h levegőáramlási sebesség pedig mindig hatékony eredményeket biztosít a haj kiszáradása nélkül. A Signature Pro AC hajszárító változatos hajformázási lehetőségeket kínál 9 mm-es szűkítő feltétjével a precíz formázásért, illetve diffúzor feltétjével a természetes volumennövelésért és a szépen kirajzolt fürtökért. A tökéletes ergonomikus formaterv kiváló kényelmet biztosít használat közben, a hideg levegő áramlása pedig biztosítja a frizura fixálását a hosszan tartó eredményért. Signature Pro AC hajszárító: professzionális szintű hajszárítás, ragyogó csillogás és kiváló minőségű eredmények az utolsó részletig.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

Iongenerátor Nem alkalmazható  
Színek Fekete és réz  
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
Teljesítmény 2100  
Levegősebesség (km/óra) 100  
Sebességfokozatok 2  
Hőmérséklet-beállítás 3  
Hideg levegő fújása    
Szőkítő feltét 1  
Fúvócső méretei 9  mm
Diffúzor feltét típusa Standard  
   
Levehető rács    
Akasztókampó    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.