ROWENTA POWERLINE CV5930F0

POWERLINE CV5930F0
Rendkívül gyors és pontos hajszárítás, fénylő haj
A Rowenta Powerline hajszárítót úgy tervezték meg, hogy Ön mindig a legjobb formában és kellő önbizalommal léphessen ki az otthonából, és olyan szép fényes hajjal, amiért Ön után megfordulnak az emberek az utcán. A hajszárító beépített iongenerátorral rendelkezik, amely negatív ionok millióit bocsátja a hajra, csökkentve ezzel a haj elektrosztatikus energiáját, aminek köszönhetően a haj sima, könnyen kezelhető és szép fényessé válik. Rendkívül hatékony, erőlködésmentes szárítás az energiatakarékos Effiwatts technológiával és egy egész sor intelligens funkcióval.

Cikkszám : CV5930F0

A termékelőnyei

Hajszárító Rowenta Powerline: Fénylő haj

A haj könnyű kiszárítását szolgálja a Rowenta Powerline hajszárító, amely mindennapi gyors és biztonságos hajápolást tesz lehetővé. Az iongenerátor technológia csökkenti a haj hullámzását és elektrosztatikus töltését, kiemeli a frizura stílusát és a hajat simává, jól kezelhetővé és szép fényessé varázsolja. Az Effiwatts technológiával felszerelt, nagytejesítményű DC motor maximális teljesítményt és hatékonyságot biztosít nap mint nap, az energiatakarékosság érdekében. Fedezze fel a hatékonyabb szépségápolás érdekében megtervezett, továbbfejlesztett funkciókat: a sebesség/hőmérséklet hat fokozata lehetővé teszi, hogy a hajformázást az igényeinek megfelelően végezhesse, míg a Thermo Control beállítás védi a haját a túl magas hőmérséklettel szemben, míg a hajszárítás végén a hideg levegő löket rögzíti a frizura formáját a hosszantartó eredmények érdekében. És ez természetesen még nem minden. Rowenta for Elite Powerline: kiváló hajszárító, amelynek használatával a haj szép fényessé válik.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Teljesítmény 2100  W
Teljesítmény 2400  Effiwatts
Fúvócső méretei 12  mm
Diffúzor feltét típusa Standard  
Műszaki jellemzők
Voltage 220–240  V
Tápkábel hossza 1,8  m
Színek Fehér és ezüst  
Levehető kábel    
Hajvédelem és ergonómia
Iongenerátor    
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.