ROWENTA MULTISTYLE EASY 9 az 1-ben TN8961F4

MULTISTYLE EASY 9 az 1-ben TN8961F4
9 AZ 1-BEN AZ EGYSZERŰ STYLING ÉRDEKÉBEN

Alakítsa külsejét a hangulatának megfelelően a Multistyle haj-, szakáll- és arcszőrzet vágóval. Speciális 44 mm-es penge a haj és 32mm-es penge a szakáll vágásához, pontos borotválkozási toldóelem, valamint egy orr- és fülszőr vágó a tökéletes stílusért. Ez a haj- és szakállvágó mosható pengékkel rendelkezik, ezért praktikus és könnyen tisztítható.

Cikkszám : TN8961F4

A termékelőnyei

ROWENTA MULTISTYLE PRAKTIKUS ÉS HATÉKONY HAJ- ÉS SZAKÁLLVÁGÓ

A Multistyle minden igényét kielégíti a haj- és szakállvágás terén. Ez a vágóeszköz a nagy teljesítményű motornak és önélező pengéknek köszönhetően egyetlen mozdulattal levágja a haját vagy a szakállát. Ez a többfunkciós vágóeszköz 44 mm-es pengével felszerelt a hatékony hajvágáshoz és 4 fésűs toldóelemet tartalmaz a haj formázásához, továbbá speciális 32 mm széles szakállvágó pengét, állítható fésűs toldóelemet és rendkívül pontos borotválkozási toldóelemet tartalmaz a kiváló szakállforma kialakításához. A további funkciók közé tartozik a forgó pengefej az orr- és fülszőr fájdalommentes levágásához. A 60 perces üzemmódnak köszönhetően használata rendkívül praktikus és egyaránt használható vezetékes vagy vezeték nélküli üzemmódban.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Haj + szakáll + fül- és orrszőr  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 44  mm
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 4  
Fésű - precíziós beállítás 3  mm
Vágáshossz terjedelem 1-től 12-ig  mm
Vágáshossz-pozíciók 5  
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1 - 7 mm  
Szakállhossz-pozíciók 7  
Szitaborítású miniborotva    
Szitaborítású miniborotva mérete 25  mm
Orr- és fülszőrvágó    
1  
3 day beard  
Men  
Vezeték nélküli működés akár 60  
Töltési idő 8  h
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa NiMh  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fehér és fekete  
Elektromos feszültség 100–240  V
   
   
   
   
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.