ROWENTA x KARL LAGERFELD Hajszárító Rowenta Express Style CV184LF0

Hajszárító Rowenta Express Style CV184LF0
Hatékony és egyszerű hajszárítás bárhol, bármikor

A Rowenta x KARL LAGERFELD Express Style hajszárítót úgy tervezték, hogy pillanatok alatt a legjobb formájában léphessen ki az otthonából. Az energiatakarékos Effiwatt technológia a koncentrátorral kiegészítve erőteljes és precíz hajszárítást biztosít, a 2 sebesség/hőmérséklet beállítás pedig könnyű vezérlést és testreszabást tesz lehetővé. Az összecsukható fogantyú és a különösen könnyű, utazásbarát kialakítás páratlan kényelmet és könnyű hajformázást biztosít nap mint nap. A kettős feszültség funkció lehetővé teszi, hogy a hajszárítót a világ bármely pontján használhassa!

Cikkszám : CV184LF0

*Az azonos gyártótól származó hajszárítók hatékonyságával összehasonlítva > 2000 W [2016-2021])

*Az azonos gyártótól származó hajszárítók hatékonyságával összehasonlítva > 2000 W [2016-2021])

A termékelőnyei

Bemutatjuk a Rowenta x KARL LAGERFELD új Express Style hajszárítóját

Gyors hajápolást igényel rövid idő alatt? Ebben az esetben a Rowenta x KARL LAGERFELD márka Express Style hajszárítóját csak Önnek találták ki. Az Express Style terméksorozatot úgy tervezték, hogy gyors és egyszerű hajformázást biztosítson, és minden alkalomhoz végtelen lehetőségeket kínál. Most egyben minden elérhető: egyszerű hajszárítás és formázás, tökéletes eredmények pillanatok alatt és felhasználóbarát formázás minden hajtípushoz. Az Express Style hajszárítónk könnyen használható, és erőteljes légáramlást és könnyű eredményeket biztosít minden nap - mindezt kompakt kialakításban, és páratlan kényelem mellett.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

TELJESÍTMÉNY / BEÁLLÍTÁSOK
Hideg levegő fújása    
Rács bevonata "Keratin & Shine" felület  
Szőkítő feltét 1  
2  
Concentrator  
Ergonómia/kényelmi funkciók
Motor típusa DC motor  
Összecsukható    
Kompakt    
Akasztókampó    
Energiatakarékos    
   
   
Műszaki jellemzők
Voltage 110–127 / 220–240  V
Kétféle elektromos feszültség    
   
   
Dry and discipline fastly  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Hajszárításkor használja a legnagyobb fokozatot, hogy gyorsabban végezzen. Ha azonban beszárítást végez, jobb, ha alacsonyabb fokozatot választ, hogy ne borzolja fel a haját.
Irányítsa a levegő áramlást a hajának arra részére, amit szeretne beállítani (magas hőmérsékleten), azután aktiválja a hideg levegő löket funkciót a gyors lehűtés érdekében. Ez a gyors hőmérsékletváltásra épülő módszer segít a haj hatékonyabb formázásában.
A koncentrátor lehetővé teszi, hogy a hajának egy adott részét szárítsa. A koncentrátor fúvókájával irányítsa a meleg levegőt oda, ahol szárítani kívánja a haját.
A diffúzor segítségével dúsabb hatásúvá teheti haját.
Ez a funkció automatikusan beállítja a legjobb hőmérséklet–légáramlás arányt a hajszárazság elkerülése érdekében.
Ez a funkció automatikusan lekapcsolja a hajszárítót, ha az nincs mozgásban, és visszakapcsol, ha folytatja a használatát.
Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A hajszárító nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztításuk elvégezhető a tisztításhoz biztosított tartozékokkal, vagy egy kissé nedves ruhával. A hátsó védőrácsba ragadt hajat és más szennyeződést el kell távolítani. Soha ne használjon a tisztításhoz alkoholt, és ne merítse vízbe a készüléket. (Ne felejtse el kihúzni a hajszárítót a konnektorból a tisztítás előtt).
Ez teljesen normális jelenség, túlmelegedés miatt a biztonsági berendezés automatikusan leállította a készüléket (ezt kiválthatja még például a hátsó védőrácsra tapadt haj vagy más tárgyak). Várjon, amíg a hajszárító teljesen lehűl (20 perc).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
A hideg levegőt fújó gombbal jobban beállíthatja a haját.
Használja a mozgó tüskékkel ellátott diffúzort, ha van ilyen a hajszárítójához. Ez feldúsítja a hajat a tövétől a hajvégekig.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.