Discover Lift Contour Massager, Face & eye global care. Anti-ageing ritual to lift your face contour and blur signs of fatigue, reduces eye bags, for a more youthful, sublimated skin. 4 Clinically proven anti-ageing benefits.

Tegye hatékonyabbá szépségápolási rutinját percek alatt...
My Beauty Routine, a tökéletes, könnyed és játékos bőrápolási rituálé, mely kiemeli természetes szépségét, bőrtípustól függetlenül.

Anti-Blemish Facial Brush

1 perces bőrápolási rituálé a puha és hibátlan bőrért

Anti-Fatigue Eye Massager

A szemkörnyéki fáradtság jeleinek és a bőrhibák csökkentésére tervezték.

Az Ön kérdései és a mi válaszaink

Facial Brush
Eye Massager
1 Milyen termékeket használhatok az Anti-Blemish arckefével?

Az olyan arctisztítószerek, mint a tisztítóhabok, krémek, gélek vagy szappanok kompatibilisek a készülékkel.

Az Anti-Blemish Facial Brush arckefe gyengéden hámlasztja a bőrét, ezért nem javasoljuk, hogy hámlasztó vagy csiszoló hatású termékeket, például bőrradírokat vagy agyagot használjon a készülékkel. További információkért javasoljuk, hogy olvassa el a használati útmutatót.

2 Használhatom az arckefét folyó víz alatt?

Igen, az arckefe 100%-ban vízálló, és a zuhany alatt is használható. A töltőalapot azonban hűvös, száraz helyen kell hagyni.

3 Hogyan működik a fertőtlenítő zóna?

A kék LED-fény tisztító tulajdonságairól ismert. A tisztító hatás eléréséhez a kefefejnek legalább 3 órán keresztül a kék LED-fényű fertőtlenítő zónában kell maradnia.

A fertőtlenítő zóna aktiválásához fel kell töltenie a készüléket.

Referenciák: Az acne vulgaris hatékony kezelése nagy intenzitású, keskeny sávú 405-420 nm-es fényforrással. Monica Elman, Michael Slatkine & Yoram Harth, J Cosmetic & Laser Ther 2003; 5: 111-116.

4 Mikor és hogyan kell tisztítani a kefefejeket?

A kefét minden használat után víz alatt kell leöblíteni, és törölközővel meg kell szárítani. A jobb eredmény érdekében a kefefejeket 3 havonta kell cserélni. Regisztrált kiskereskedőknél és . online kapható.

5 Hogyan tölthetem fel az arckefémet?

A készülék töltéséhez kizárólag a termékhez mellékelt töltőállványt használja. A töltés indukcióval történik: csak arra kell ügyelnie, hogy a töltőalap legyen bedugva, és hogy az arckefe megfelelően legyen behelyezve az alapba. Amikor az arckefe töltődik, a fertőtlenítő zóna kék LED-lámpája világít.

6 Alkalmas-e az Anti-Blemish arckefe száraz bőrre?

Mind a 3 kefefej (Tisztító, Gyengéd, Szilikon) minden bőrtípus esetén jó választás. Az érzékeny és finom bőrűek számára azonban a Gyengéd kefefej vagy a Szilikon kefefej jobban megfelelhet, mivel ezeket kifejezetten az ilyen bőrtípusokra fejlesztették ki.

A Gyengéd kefefej vagy a Szilikon kefefej külön megvásárolható tartozékként . itt.

7 Használhatom az Anti-Blemish arckefét, ha pattanásaim vannak?

Ha bármilyen bőrbetegségben szenved, javasoljuk, hogy a My Beauty Routine termékek használata előtt forduljon orvosához vagy bőrgyógyászához.

1Hogyan használhatom a fáradtság elleni Anti-Fatigue Eye Massager szemkörnyék masszírozót?

A jobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a szemmasszírozót naponta egyszer, reggelente 1 percig használja mindkét szeme körül.

2 Használhatom a szokásos szemránckrémemmel együtt?

Igen, a szemmasszírozó önmagában vagy a szokásos szemránckrémmel együtt is használható. Bizonyítottan fokozza hatékonyságát!

3 Mennyi időt kell töltenem a szemmasszírozó alkalmazásával a kívánt területen?

Ha minden reggel 1 percig használja a készüléket mindkét szeme környékén, érzi majd a fáradtság elleni hatást.

4 Mi a különbség a két üzemmód között?

A szemmasszírozó két technológiát kombinál a teljes ápolás érdekében: a rezgések serkentik a nyirokrendszert és a vérkeringést, hogy ellazítsák és csökkentsék a szemtáskákat, a tisztító tulajdonságairól ismert kék LED-fény pedig a tökéletlenségek csökkentésén dolgozik.

5 Hogyan hatnak a LED fények a bőrömre?

Tudományosan bizonyított, hogy a LED-ek (fénykibocsátó diódák) az általuk kibocsátott hullámhosszok miatt hatással vannak a bőrre. Minden egyes LED színt egy meghatározott típusú sejt nyel el, meghatározott mélységben és funkcióval.

  • Kék | 460 nm: tisztító hatás, a felhámra hat.
  • Vörös | 645 nm: öregedésgátló hatás, serkenti a kollagén termelést és az elasztint.

My Beauty Routine vásárlói vélemények

Glow Skin
termékcsalád

A fiatalabbnak tűnő bőrért

Ismerje meg

Lift Comfort
termékcsalád

A feszesebb bőrért és a megemelt arckontúrért

Ismerje meg

Body Care
termékcsalád

A formás alakért és a feszesebb bőrért

Ismerje meg
+