ROWENTA VIRTUO STYLE TN3800F4

VIRTUO STYLE TN3800F4
Tökéletes pontosság a szakáll ápolásához
A Rowenta Virtuo szakállvágó hosszantartó teljesítményt nyújt és egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást biztosít még sűrűbb szakáll esetén is. Kiválóan alkalmazkodik minden szakállhosszhoz. A szakállvágón 39 vágási hosszat kínáló beállításnak köszönhetően könnyen kialakíthatja az elképzelt szakállformát. Az akkumulátor rendkívül hosszú üzemideje, aminek köszönhetően a készüléket akár két hónapig is használhatja egyetlen feltöltéssel és a az akkumulátor LED-es töltöttség jelzőjével a szakállvágót bárhol, gond nélkül használhatja. * Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Cikkszám : TN3800F4

A termékelőnyei

Rowenta Virtuo szakállvágó: Maximális precizitás

A Rowenta Virtuo férfi szakállvágó használatával Ön mindenhol ápolt és rendezett külsővel jelenhet meg. A készülék önélező pengéi hosszantartó élességet és egyetlen mozdulattal történő tökéletes vágást biztosítanak még a legsűrűbb szakáll esetén is. A szakállvágóval a számos beállítási lehetőségnek köszönhetően - amelyekkel 39 vágási hossz állítható be, 0,5 mm pontosságú vágással - minden szakállt rendben tarthat, a rövid borostától kezdve egészen a hosszú szakállig, a tökéletes stílus érdekében. A készülék nagy kapacitású lithium-ionos akkumulátora ugyanakkor akár 120 perc üzemidőt képes biztosítani, és gyors, 90 perc alatti feltöltés funkcióval is ellátott. Az akkumulátor töltöttségi állapotát mutató pontos LED indikátornak köszönhetően a szakállvágó akkumulátora már sosem merül le. A készülék vezetékkel és vezeték nélkül is használható, ami növeli a praktikusságot. Ez a szakállvágó modern dizájnnal készült és a tökéletes higiénia érdekében elmosható pengékkel felszerelt, továbbá USB kábellel és kiváló minőségű ütésálló utazó tokkal ellátott, az egyszerű tárolás és hordozás érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 6500 ford./perc  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Adjusting wheel  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 39  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.5 to 20 mm  
Szakállhossz-pozíciók 39  
2  
3 day beard and long beard  
Vezeték nélküli működés 180 perc  
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek SZÜRKE Mink  
Voltage 100–240  V
Egyebek Fésűs toldóelem zárrendszere  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.