ROWENTA FOREVER SHARP SP TN6030F5 kék

FOREVER SHARP SP TN6030F5 kék
Nincs szükség a penge cseréjére

TN6030F5 váltja az TN6030F4-et. A Rowenta Forever Sharp szakállvágóval remek szakállal jelenhet meg bárhol, bármilyen szituációban. Ez a 3 az 1-ben sokoldalú és vízálló szakállvágó, formázó és borotva* 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengéket tartalmaz, amelyeket sohasem kell cserélni és rendkívüli hatékonyságot és pontos vágást garantálnak, egyetlen mozdulattal. A csomag a különböző hosszúságú szakállak kezeléséhez öt darab fésűs toldóelemet tartalmaz, és egy kiváló minőségű tokot, amely védi a készüléket a használat után és utazások alkalmával. Feltöltést követően a készülék akkumulátora 2 hónap üzemidőt biztosít további töltés igénye nélkül**, aminek köszönhetően a szakállvágó bármilyen körülmények között rendelkezésére áll.

* A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos borotva, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye.
** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Cikkszám : TN6030F5

A termékelőnyei

Önélező szakállvágó Rowenta Forever Sharp: Legyen egyedi a stílusa szabad megválasztásával

A tökéletesen éles pengék segítségével a szakálla mindig rendezett lesz. A sokoldalú Forever Sharp 3 az 1-ben szakállvágóval, amellyel szakállt vághat, szakállt formázhat és borotválkozhat* is egyben, pontosan az igényeinek megfelelően alakíthatja a szakállát minden nap. A készülék 100 %-os rozsdamentes acélból készült önélező pengékkel felszerelt, amelyeket soha nem kell cserélni. Az öt különböző méretű toldóelem (1, 2, 3, 5, 6 mm) segítségével különböző hosszúságú szakállak vágására használható. Ez a férfi szakállvágó pontos vágást kínál egyetlen mozdulattal, valamint akár 120 perces, felülmúlhatatlan akkumulátor kapacitást biztosít, ami annyit jelent, hogy feltöltés után 2 hónapig minden gond nélkül használhatja. A mindössze 4 percet igénybe vevő gyorstöltéssel elegendő mennyiségű energiát nyerhet egy teljes borotválkozáshoz*, így a készülék sohasem hagyja cserben! Előnye a komfortos, vezeték nélküli használat és a praktikus, USB kábel segítségével történő töltés. A kompakt és könnyű Forever Sharp szakállvágó kényelmesen tartható, vízálló és kivehető és lemosható pengével rendelkezik, amely egyszerű tisztítást és tökéletes higiéniát biztosít. Mindezt kiválóan kiegészíti a szakállvágó és annak tartozékai biztonságos elhelyezésére szolgáló ütésálló utazó tok. * A borotválkozásnál nem kerül olyan közel a bőrhöz, mint a hagyományos borotva, tehát nem áll fenn a bőr irritáció veszélye. ** Heti három alkalommal történő 5 perces borotválkozásnál

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.4  mm
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
1 mm  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Fix  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 1  mm
Szakállhossz-pozíciók 6  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1.3  h
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Teljes mértékben mosható  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tok  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Kék  
Elektromos feszültség 100–240  V
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.