ROWENTA FORGÓKEFÉS HAJFORMÁZÓ VIRTUOSE ULTIMATE EXPERIENCE CF9625F0

FORGÓKEFÉS HAJFORMÁZÓ VIRTUOSE ULTIMATE EXPERIENCE CF9625F0
Fodrászok által átgondolt, Önnek tervezett készülék

A Rowenta Ultimate Experience Virtuose forgókefés hajformázó egy kompakt, 2 az 1-ben eszköz, amellyel otthona kényelmében is olyan frizurát készíthet, mintha egy hajszalonban járt volna. Ez az első olyan innovatív készülék, amely professzionális eredményeket biztosít és mindig az Ön keze ügyében van. Intuitív programjai és beállításai lehetővé teszik, hogy különböző frizurákat hozzon létre a hangulatának megfelelően, három speciális keféje pedig minden hajtípushoz alkalmazkodik.

Cikkszám : CF9625F0

A termékelőnyei

Forgókefés hajformázó Rowenta Ultimate Experience Virtuose

A Rowenta Ultimate Experience forgókefés hajformázó karnyújtásnyi közelségbe hozza a professzionális eredményeket. Ez egy rendkívüli hajformázó eszköz, amelynek köszönhetően otthon is olyan lenyűgöző frizurát varázsolhat magának, mintha egy fodrásszalonban járt volna. A fejlett Style Assist üzemmód és a tökéletes eredményeket garantáló automatikus beállításai kívánságainak megfelelően minden munkát elvégeznek Ön helyett. Dús haj a tövektől a hajvégekig, selymes finomság és hosszan tartó csillogás. Ez a 2 az 1-ben forgókefés kompakt hajformázó  három speciális, fodrászok által tervezett kefe segítségével alakítja és formázza frizuráját. Egy kefe a ritka/lelapuló hajhoz, egy a sűrű/nehezen kezelhető hajhoz, végül egy a frufru/rövid haj alakításához. Kompakt kialakításának és intuitív használatának köszönhetően minden nap úgy kényeztetheti magát hibátlan frizurával, mintha  fodrásznál járt volna.

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Ez a funkció semlegesíti a sztatikus elektromosságot és rugalmasabbá és könnyebben göndöríthetővé teszi a hajat. Ezen kívül a haj csillogóbbá válik és nem tapadnak hozzá porszemcsék.
A sikeres hajkefélés alapvető technikája:
• Hajmosás után törölje meg haját egy törülközővel, majd óvatosan bontsa ki. Ne használja a készüléket kusza, hátrafésült hajra vagy póthajra.
• Ossza a haját néhány centiméteres tincsekre és a tincsenként haladva használja a készüléket. Használhat hajcsatokat a többi tincs megtartásához.
• Helyezze a kefét (a hajhosszától és a kívánt hatástól függően, nagy vagy kis átmérővel) az eszköz testéhez, amíg nem kattan.
• Ezután érintse a kefét a hajtincshez: a tincs automatikusan gördül fel egyenletes, folyamatos mozgással.
FIGYELEM: Tisztítás előtt mindig húzza ki a készüléket a konnektorból.

A készülék és a kefék tisztítása:
• A készülék nagyon kevés karbantartást igényel. Tisztítsa meg száraz vagy enyhén nedves ruhával.
• Soha ne használjon alkoholt a készülék tisztításához.
• Soha ne merítse a készüléket vagy a kefét vízbe.
• Vigyázzon, hogy az éppen tisztított alkatrészek megszáradjanak.
• Rendszeresen távolítsa el a kefén maradt szőrt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készüléket feltétlenül kifésült hajon használja, és a haját néhány centiméterenként különálló tincsekre válassza szét.
• Ne felejtse el előzetesen kiszárítani és kiegyenesíteni a haját.
• Lehet, hogy a szál túl nagy, próbálja meg egy kisebb szálat.
Fontos, hogy a keféket minden felhasználás után az erre a célra biztosított védőhuzatokban tartsa.
Ha a kefe sörtéje használat előtt lapos volt, akkor a kefélés során természetesen kiegyenesedik a forró levegőfúvás és az automatikus forgás kombinációjának köszönhetően.
A hőriasztás bekapcsolt.
• Húzza ki a készüléket.
• Hagyja hűlni kb. 30 percig, mielőtt újra használná.
• Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.