ROWENTA x KARL LAGERFELD Hajvágó Cut & Style Stylization TN182LF0

Hajvágó Cut & Style Stylization TN182LF0
Egyszerű hajvágás és formázás fokozatos átmenettel. Ideális kreatív hajformázáshoz.
A Cut & Style Stylization hajvágó speciálisan kialakított T-alakú pengével rendelkezik a precíz fade-stílusú formázáshoz és egyenes hajvágáshoz az otthona kényelmében. A 3 fésűs toldóelem lehetővé teszi a szép, fokozatos hajvágást, egészen az elhalványulásig. A praktikus vezeték nélküli használat mellett ez a férfi hajvágó kompakt kialakítással, akár 90 perces akkumulátor-üzemidővel és az akkumulátor állapotát jelző LED-kijelzővel is rendelkezik - a gondtalan hajformázás érdekében. Hajvágó akár 15 éves élettartamú pengékkel.*

Cikkszám : TN182LF0

*a penge tartósságának a tesztje alapján, amelyet a Groupe SEB társaság 30 terméken végzett el 2022-ben a cég belső protokollja szerint

Styling hajvágó az ikonikus fade frizurához

A Cut & Style Stylization hajvágóval az otthonában is tökéletes frizurát készíthet. Ideális a fokozatos, fade stílusú hajvágáshoz, egészen az elhalványulásig. Hosszú élettartamra tervezték és titán bevonatú pengével és egy speciálisan kialakított T-alakú pengével felszerelt a nagy pontosságú nyírás és ápolás érdekében. Ez a hajvágó tökéletes a haj fokozatosan rövidülő vágásához, 3 fésűs tartozékkal és kompakt, akár 90 perc üzemidőt biztosító akkumulátorral és vezeték nélküli kialakítással rendelkezik - a gondtalan hajvágás érdekében.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Aranyozott titán  
Motor fordulatszáma (f/p) 6 500  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Vágási hossz kijelzése Fésű  
1 mm  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
4  
5 mm  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge típusa Fix  
Fésű 3  
Vágáshossz-pozíciók 4  
Szakáll fésű típusa Fix  
90 min  
Men  
Vezeték nélküli működés 90 perc  
Teljesítmény Vezeték nélküli használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete és piros  
Voltage 100–240  V
   
   
   
Wet and Dry rendszer vízben is használható    
Levehető kábel    

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.