ROWENTA STYLIS EASY TN2801F4

STYLIS EASY TN2801F4
Gyors és hatékony vágás

A Rowenta Stylis termék tökéletesre formázza a szakállát. Ez szakállvágó rozsdamentes acélból készült éles pengékkel és önélező technológiával felszerelt és 11 helyzetű, pontos hosszbeállítási lehetőségével tökéletes szakállt biztosít minden nap.

Könnyen használható és hosszú, 90 perces üzemelési idővel rendelkezik. Ez a szakállvágó ideális formázó eszköz és bármikor, bárhol használható.

Cikkszám : TN2801F4

A termékelőnyei

STYLIS SZAKÁLLVÁGÓ: GYORS ÉS HATÉKONY VÁGÁS HOSSZÚ IDŐN ÁT

A Stylis nagy teljesítményű férfi szakállvágóval szakálla minden nap tökéletes formájú lesz. Éles rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, ezért a vágás mindig pontos és hatékony. Tizenegy állítható vágáshosszal (0,5-től 10 mm-ig) és 1 mm-es pontosságú beállítással biztosítja az Ön elképzeléseinek megfelelő tökéletes eredményeket. Az ultra hosszú, 90 perc üzemidőt biztosító és USB kábelen keresztül feltölthető akkumulátorral a Stylis vágógép mindig használatra kész.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Motor típusa DC motor  
Motor fordulatszáma (f/p) 7500 ford./perc  
Sebességfokozatok 1  
PONTOSSÁG
Precíziós beállítás 1  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
Alkalmazási területek Szakáll  
HASZNÁLAT
Szakállvágó pengefeltét    
Szakállvágó pengefeltét mérete 32  mm
Szakáll fésű típusa Állítható  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 0.5 to 10 mm  
Szakállhossz-pozíciók 11  
Vezeték nélküli működés 90 perc  
Töltési idő 8  h
Akkumulátor típusa NiMh  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Fekete/ezüst  
Voltage 100–240  V
Egyebek A fésűs toldóelem hagyományos vagy USB porton át történő töltésének zárrendszere.  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.