ROWENTA ADVANCER STYLE TN5221F4

ADVANCER STYLE TN5221F4
45 BEÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG A RENDKÍVÜL PONTOS VÁGÁS ÉRDEKÉBEN

A Rowenta Advancer haj- és szakállvágó a tökéletes vágást és stabil teljesítménnyel kombinálja. A hajvágó a hozzátartozó fésűs szakállvágó toldóelemmel együtt számos pontos beállítási lehetőséget kínál és egyedi, precíz eredményeket biztosít a haj- és szakállvágásnál. Tartsa kézben a remek küllemét bármikor és bárhol a rendkívül hosszú üzemidőt biztosító akkumulátornak és a részletek pontos formázásának köszönhetően.

 

Cikkszám : TN5221F4

A termékelőnyei

Rowenta Advancer haj- és szakállvágó: A tökéletes vágás élménye

Élvezze a vágás egyedi élményét a Rowenta Advancer hajvágóval. A készülék kiváló minőségű, titánbevonatú rozsdamentes acél pengékkel készül a hosszantartó élesség érdekében, amelyek tökéletes vágást biztosítanak egyetlen mozdulattal - a turbo funkciónak köszönhetően még nagyon sűrű haj vagy szakáll esetén is. Az eredményeket a legapróbb részletekbe menően személyre szabhatja az 1 mm-es beállítási pontossággal, 0,5 és 30 mm között beállítható 45 vágáshossznak köszönhetően. A készülék a 0,5 mm beállítási pontosságú fésűs toldóelemnek köszönhetően a hajvágáson kívül szakállvágáshoz is ideális. Ez a haj- és szakállvágó a nagy kapacitású lithium-ionos akkumulátorral felszerelt, amely felülmúlhatatlanul akár 120 perc üzemidőt képes biztosítani, és ezen felül gyors, 90 perc alatti feltöltés funkcióval is ellátott. Az akkumulátor okos töltöttség-jelzője biztonságot nyújt a készülék használatához, ezen felül a készülék egyaránt használható vezetékkel és vezeték nélkül is, ami még előnyösebbé teszi a használatát. A Rowenta Advancer elektromos hajvágó kompakt, modern dizájnnal és elmosható pengékkel ellátott a tökéletes higiénia érdekében, továbbá, az ütésálló tok biztosítja a készülék biztonságos tárolását és hordozását.

Műszaki paraméterek / összehasonlítás

VÁGÓTELJESÍTMÉNY
Penge anyaga Rozsdamentes acél  
Penge bevonata Titán  
Sebességfokozatok 2  
Turbósebesség    
PONTOSSÁG
Vágási hosszminimum 0.5  mm
Vágási hossz kijelzése Fésű  
1 mm  
Alkalmazási területek Haj + szakáll  
HASZNÁLAT
Hajvágó penge    
Hajvágó penge mérete 42  mm
Hajvágó penge típusa Állítható  
Fésű 2  
Fésű - precíziós beállítás 1  mm
Vágáshossz terjedelem 0.5 - 30  mm
Vágáshossz-pozíciók 29  
Szakáll fésű típusa Mikrobeállítás  
Háromnapos borosta funkció    
Szakállfésű - precíziós beállítás 0.5  mm
Szakállvágás hosszbeállítási terjedelem 1 - 15 mm  
Szakállhossz-pozíciók 29  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Men  
0,5 to 30 mm  
Vezeték nélküli működés 120 perc  
Töltési idő 1h30  h
Gyorstöltés    
Teljesítmény Vezeték nélküli és vezetékes használat  
Akkumulátor típusa Lítium-ion  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Levehető vágófej    
Tisztítás Mosható fej  
Tisztítókészlet Olaj + kefe  
Töltésszint-jelző LED  
Tárolás Tárolótáska  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Színek Piros/narancssárga  
Voltage 100–240  V
   
   
   
Csatlakozóaljzat típusa Európai  

Dokumentáció

Gyakori kérdések

Nem. Azt tanácsoljuk, hogy ne használja a készüléket saját magán. Ezt biztonsági okokból és a jobb eredmény miatt javasoljuk.
Nem. A hajnyírót nem lehet használni és tölteni is egyszerre.
A hajkreppelőt tiszta, de száraz hajon tanácsos használni.
Az első használat előtt töltse a hajnyírót 14 órán át. Fontos, hogy a következő három használat során teljesen merítse le a készüléket. Az ajánlott töltési idő ezután 8 óra. A készülék akkor töltődik, ha a töltő jelzőfénye piros.
A pengéket minden használat után meg kell tisztítani a mellékelt tisztító kefével. Ha szükséges, kissé nedves ruha is használható. Néhány modellen a pengék alaposabb tisztítása érdekében a pengékből álló vágófej teljesen leszerelhető.
Pusztán a teljesítmény szinten tartása érdekében fontos, hogy minden második-harmadik használat után olajozza be a pengéket. Ehhez használja a mellékelt kenőolajat, vagy savat nem tartalmazó minőségi olajat (pl. varrógép olajat). Tegyen egy-egy csepp olajat a lemez mindkét végére, néhány percig működtesse a hajnyírót, majd törölje le egy ruhával a felesleges olajat.
A nyírógép ritkán igényel tisztítást (kivéve, ha több ember használta). A pengéket minden használat után a kis kefével kell letisztítani. A kis kefével a hajat is eltávolíthatja a fésűről.
Nem. Az újratölthető típusok esetében újratölthető NiCd vagy NiMH akkumulátorokat kell használni. Ne használjon normál akkumulátorokat, mivel ezek használata esetén fennáll az olvadás veszélye.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Az I. osztályú berendezések földelést igényelnek (és csak egy szigetelési rétegük van). A II. osztályú berendezések földelése nem kötelező, mivel két különálló és független szigetelési réteggel vannak ellátva.
Nem. A nyírógépet csak hajon lehet használni. Ettől eltérő használat a berendezés meghibásodásához vagy sérüléshez vezethet.
Amennyiben a nyírógép feltölthető, az akkumulátor teljes feltöltés után 40 percig bírja.
A mikrobeállító tárcsa lehetővé teszi a vágáshossz pontos beállítását, így tökéletes haj- vagy szakállnyírást biztosít.
Az alábbi hosszúságokat lehet beállítani:
1. pozíció = 0,8 mm
2. pozíció = 1,1 mm
3. pozíció = 1,4 mm
4. pozíció = 1,7 mm
5. pozíció = 2,0 mm
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.